„Имаме амбиция за първата шестица, имаме класа и нивото да сме в сред първите шест отбора в България. Преди една година отборът играеше във Втора лига, а сега е в първата шестица. Според мен можем да бием „Левски“, ЦСКА, „Лудогорец“, категоричен е алжирският национал от „Арда 1924“ Илиас Хасани в интервю за клубния сайт.
24-годишният защитник бе привлечен в тима през лятото.
„Аз съм тук вече три месеца. Всичко с отбора е добре, аз също съм добре. Няма никакви проблеми, теренът е ок, отборът играе добре. Само Кърджали не е много голям град, но така аз мисля само за футбол“, сподели алжирецът.
„Лошо е, че все още не можем да играем тук в Кърджали. Ако всеки мач сме тук, ще има много публика, ще идват приятели от Франция. Благодаря на всички за подкрепата и САМО АРДА!“, посочи още Хасани.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/11/19 13:53

    Абе в пазара пътя кога ще е готов,разпилялиса чакъла от две седмици си стойи така,цимен пясък и асфалт имали в една работа защо тая работа не свършва,няма край,аман от тоя асфалт и чакъл

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/11/19 13:53

    Абе в пазара пътя кога ще е готов,разпилялиса чакъла от две седмици си стойи така,цимен пясък и асфалт имали в една работа защо тая работа не свършва,няма край,аман от тоя асфалт и чакъл

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/11/19 13:54

    Хасани ела опраи това кръгово на базара бе брато

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/11/19 16:32

    Браво играе със сърце за нас и
    за Арда.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/11/19 17:28

    Абе, Хасане какви са тия вицове дето разправяш, паднахте от най слабите отбори в А група като Дунав и Царско СЕЛО а ти разправяш че ще биете Левски и Лудогорец.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/11/19 13:47

      Е паднаха, ама някой май направи много кинти от тая работа, как мислиш?

      Изтриване
  6. Анонимен20/11/19 18:12

    Иляз не Илиас бе амсалаци

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/11/19 21:34

    Абе простак коментирай играта на тоя чужденец а не името му, не можете да съставите едно изречение а сте тръгнали коментари да пишете за тия некадърници.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.