„Шест парчета подредени в началото на парк „Арпезос“. Паркирани автомобили върху алеите. Съвсем скоро ще плъзнат из целия парк. Съвсем скоро жилищните кооперации край пазара ще бъдат готови и ще се появят още автомобили. Това е положението, всичко е един автопарк“, се посочва в писмо до 24rodopi.com от възмутен кърджалиец, направил снимка на ситуацията в парка.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/11/19 15:28

    че защо да не паркират кой ще ги спре че не се сещам 😉

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/11/19 15:41

    Така наречената пешеходна зона от МТЕЛ до Пощата също е превърната в паркинг а тесните улички до училищата са натоварени

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/11/19 16:44

    Неможе само коопераци трябва и свободни паркинги ....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/11/19 17:27

    Селянията в тоя град вече е непоносима, докато няма санкции, оправия няма да има, не може да се разчита на самосъзнанието на тея дебилни същества! Полицията къде дреме , толкова глоби могат да наложат за един ден, че сигурно ше оправят бюджета на фалиралата община!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/11/19 20:30

      Много точно и за съжаление абсолютно вярно!

      Изтриване
  5. Анонимен20/11/19 23:02

    Щом има пазар трябва да има и паркоместа..няма как да стане..Кмета да помисли по въпроса..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/11/19 11:13

      Навъдиха се много нови строежи там и изместиха колите на пазарджиите. На пазар пеша, после мъкни тежки торби и пак гласувай, за тоя на който не му дреме

      Изтриване
  6. Анонимен20/11/19 23:13

    V kmetstvoto nali ima matematici, injeneri, arhitekti, ucheni dokteri, profesori...izhvarlete gi...napravete kmetstvoto edin goliam mnogoetajen parking, a kmetstvoto go slojete v teatera...hem i bez drugo samo si igraiat na teater s vas i vzimat golemi honorari ...pone da ima stolove i za publikata...hem ima i parking za patientite, slushatelite i zritelite na kmetstvoto, hem e po-blizko do horata ot Vizrojdenci i Prilepci...do parkingite na krairechnite gradski plajove i pristanista... :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/11/19 08:40

    Ами пуснете т.н. главна улица от Пощата до кино "Орфей" като паркинг, ама на нормални цени, да видим как ще се оправят нещата. Ама вие пак ще гледате да крадете! Ще дадете пак паркинга на някой циганин и ще почнете да дърпате черни парички, нали!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.