„Абитуриенти бяха спрели автомобилите си на двете платна в посоката към спирка „Джебел“ и „Маказа“. Водачът на „Опел“-а излиза от завоя под „Теклас“ и забива спирачки в края на колоната и изчаква зрелостниците да си направят зарята. В този момент от завоя изскача „Мерцедес“-ът и се забива в „Опел“-а и продължава към ската. Това е истината за катастрофата. Кърджали се размина с голяма трагедия. Само един е ранен, с травма на ръката. Ще го оперират“, разказа пред 24rodopi.com запознат в подробности с катастрофата, станала в късния съботен следобед в отсечката между спирка „Глухар“ и отбивката за Балабаново.
Пострадалият е на 18 години.
„Мерцедес“-ът, в който пътували 4-ма, които също били към групата на абитуриентите, се движел с над 100 км/час.

Кърджалийските абитуриенти`2020: Бързи, опасни и яростни – очаквайте видео
Коментарът: За„казармата“ и ГМО младежите: Нито могат да пият, нито да шофират, а сгаджетата… - четете тук
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/5/20 21:51

    Днешните младежи са с акъл 0.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/5/20 21:53

    А сега абитуриентите защо са затворили и двете платна.Имали са право да затворят ПЛАТНАТА.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/5/20 21:59

    На Абиторентите да им са живи майките,другите Кумчо Вълчо да ги амка.Алоооо на завой без знак да му мислят застрахователите,щом пиклйовците не мислят.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/5/20 22:12

    Направо на завоят...Как ли са взели шофьорските книжки..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/5/20 22:34

    Да се забрани демонстрациите с коли и в града! Пълна глупост надуването на клаксоните в града, било ми традиция, нормални ли сте. Абсолютно ненужен, остатък от комунягите пеещия часовник, пречи на тишината, вреден шум 6.00ч сутринта и спокойствието на гражданите и особено почивните и празнични дни

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/5/20 12:01

      като ти пречи часовника върни се на село...

      Изтриване
    2. Анонимен17/5/20 15:57

      Абсолютно подкрепям мнението ти, приятелю. Часовникът е част от нашия град. Щом на селяни не им харесва, марш на село и там да слушат мученето на крави и овце.

      Изтриване
    3. Анонимен17/5/20 18:43

      Май ти пречат мелодиите на часовника, а? Ще си изключим уникалния часовник щото звъни в шест . Вчера дошъл в града, купил си апартамент в центъра и айде да му спрем часовника. Никога.

      Изтриване
  6. Анонимен16/5/20 23:09

    Нищо ново под звездите! Винаги е имало идиотчета!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/5/20 00:30

    Абитуренти хммм. Лайма който броят до 12 а не знаят колко е 2 х 2. Лвшове. Какво очакваме от бъдещото поколение. Газ с колите. Родители да реват. Никакви балове. Не заслужават. Пълнолетие на 21

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/5/20 07:30

    Няма по тъпи и неграмотни същества, от сегашната младеж.Звуча като миризлив дъртофелник, ама това което пиша е факт.Половината от тях не могат да четат и пишат, да не говорим че и думите им са чужди.Иначе ги чувам че се мъчат да броят до дванадесет, явно това им е най-голямото постижение в живота.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/5/20 08:46

    Няколко дена тешкари, после цял живот роби. Животът те първа почва, добре дошли между нас в реалния свят.!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/5/20 10:21

    Абитуриенти, които не могат да четат и пишат! Празнуват все едно завършват Кеймбридж!Лайняри;

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/5/20 12:43

    Кви абютюренти ,те не са ходили и на уроци ,от вкъщи ей така ...на улицата ей така ...много гадно поколение.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/5/20 12:45

    Да се въведе закон, който да глобява идиотът, дето ги е учил да карат и е потвърдил, че "могат" ..за поне първите 2г от както имат книжка. Особено тия дърти лейки, инстуктори в Кж дето по цял ден каките по тротоара запят и блеят, докато ти трепериш зад волана и се мъчиш нешо да научиш..
    Бива ли брат ми да ми каже, че грешно държа педалите и карам с левия крак... Мръсния дъртак като го питах, как е правилно, ми каза да карам както ми е кеф.
    Те трябва да се държат под отговорност! Щото те пускат убийци на пътя!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/5/20 19:32

    Всеки който създава дискомфорт с високи децибели, следва да бъде наказан съгласно закона. Време е часовника да започне да бие от 8ч. сутринта за спокойствието на гражданите

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен17/5/20 22:31

    До12.01,15.57,18.43 Уважаеми съграждани, часовника е добро архитектурно-строително създание,но биенето на камбаната сутрин 6.00ч,когато града спи,през деня общо 73 лъти с мелодии призовавЩи Ангел на оръжие срещу комшията му Ахмед. На кому е нужен този остатък от соца,от БКП? Още повече има закон за ограничаване на шума! Къде е кмета? Разделя хората, противопоставя ги! Кой век живеем?Важно е днес и утре да бъдем добри комшии и взаимно да се уважаваме без пъчене на гърди!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен17/5/20 22:56

    Никъде в България не е останало таково недоразумение на БКП,освен в Кж-пеещ часовник.В Калофер, Копривщица, Панагюрище, Батак, Карлово, Враца и т. н. нима са по-малко патриоти от нас? Да се забранят абитурентските демонстрации и да спре камбанения звън и мелодиите.ГРАДСКИЯ ЧАСОВНИК НЕКА ОТМЕРВА АСТРОНОМИЧЕСКОТО ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКИ НИ!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен18/5/20 05:38

    Напълно подкрепям 22.31 и 22.56.Трябва да забранят и сватбарските клаксони, да се намалят децибелите в кв, Боровец на няколко дневните сватби края на седмицата.ОЦК замърсяваше атмосфер ния въздух, слава Богу вече не, а другите замърсяват обществения въздух.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен18/5/20 09:35

    Прозорците.направете.пвс.уплътнете,и.алуминиева дограма.и сте ок.ако.несте доволни елате в мойто село аз ще дойда там да живея.тук на село е като на алибаба чифлика немам животни но наоколо ,болл

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.