Сред каузите ѝ като министър на туризма била и тази - да привлича световно известни личности да почиват по родните курорти. Това каза кърджалийката във властта Николина Ангелкова през пролетта на 2018-та. Беше се върнала от „Оскарите“ в САЩ и селфитата й я забъркаха в поредния скандал. Тогава „чичото“ от Брюксел пак я спаси, а Ангелкова се ангажира със светлото бъдеще на българския туризъм.
През 2015-та Ангелкова обясни, че кинозвездите Салма Хайек, Антонио Бандерас, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Ейдриън Броуди, Шохрех Агдашлу, както и режисьорът Том Кърк, и продуцентите Алън Сейгъл и Лез Уелдън участват в рекламен клип за красотите на България. Роки (Силвестър Сталоун) ще каже: „България е мястото!“, анонсира Ангелкова.
Пенсионерите на Холивуд не помогнаха на българския туризъм…

Ако в същия стил Ангелкова иска да помогне на собствениците на хотели и заведения по българското Черноморие сега, да започне да се снима с български звезди. Примерно, да плати от бюджета на ведомството на Слави Трифонов, на Краси Радков, на Димитър Рачков, на Графа… За Лили Иванова, хайде да не се зори толкова.
Селфита министър-Слави, министър-Рачков и т. н. А с тези, които пеят - и да запее.
От екипа на Ангелкова да обяват по дати и часове през юли и август коя звезда на кое място ще изнесе безплатен концерт или безплатно шоу, за да знаят още в началото на май българите къде и по кое време ще получат бонус - безплатен концерт, ако изберат родното Черноморие.
Този път от селфитата на министъра на туризма ще има полза и за българския туризъм.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/5/20 19:41

    Твърде скоро се открива едно свободно пространство в литературата. То се поддхранва от: Кафка, Достоевски, Едгар Алън По, Лотреамон... Обича сюрреалистите, дадаистите, Театъра на Абсурда, гротеската, ониричната поезия, фантастичната литература, магическия реализъм на латиноамериканския роман, също и реалистичния англосаксонски театър, накратко: всичко без соцреализма!

    ОтговорИзтриване
  2. Братовчеда3/5/20 21:31

    Не намирам нито една разумна причина да пълня гушите на нашенските разбойници, вместо да отида при комшиите на Бяло море. Патриотизмът е хубаво нещо, но човек не е длъжен да е патриот с риск да бъде набит, нае…, а дори и отровен. Да го подмятат мутрите на плажа, да му взимат пари и за слънцето, дето грее. Да си седи през цялото време на джапанките, щото ще му ги откраднат… И да направи тази жертва, за да помогне на кой? На брата на Милен Велчев, на червените олигарси Ветко Арабаджиев, Георги Гергов, фамозното семейство Баневи, веселите вдовици Кюлева и Дарина Павлова и т.н. Не, патриот съм, но не чак дотам. Всъщност, на Ветко и Баневи вече не може да им се помогне… Та предпочитам да ида при комшиите. Там можеш на една бира да лежиш цял ден под чадъра. Е, ние точно не можем само на една, но по принцип може… Тая работа, с безплатните концерти и селфита, ми се струва аматьорска. Ето как Сицилия например се готви да спаси туристическия си сезон. На всеки турист ще се плаща 50% от самолетния билет. Ще се плащат и първите 3 хотелски нощувки, всички билети за посещение на музеи, исторически и археологически забележителности… Добрите политици, беше рекъл някой, са за народите без фантазия. За такива като нас с богата фантазия - квартални шегаджии. Ама като гледам, на никой не му дреме.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/5/20 21:49

    Кое е най-голямото ти вдъхновение?Откъде черпиш творческа енергия,сила,какво най-често събужда твореца в теб?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/5/20 22:00

    13-те трака от HEAD UP HIGH понасят към магичен и приказен пейзаж, а ние ще сме сред първите, които ще им се порадват на живо. И както добре знаем – MORCHEEBA правят незабравими концерти. Чакаме ги с нетърпение! Запазете си петък 13 декември от сега!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/5/20 22:00

    Немам думи-гледам и не вярвам на ушите си
    -що е това?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/5/20 22:20

    Да! Да! Това е! Съвършенството живее в мен. Но колко много таланти са били прекършени поради липсата на характер… Сега трябва да проявя сила и да не се оставям славата да ме главозамае. Длъжен съм да продължа да работя, защото ако не го сторя, поколенията няма да ми простят…

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/5/20 22:46

    Курортът "Албена" обяви режим за поведение на гостите и персонала насред пандемията от коронавирус. Не е известно друг комплекс да има изработен план, въпреки че вече е месец май и морските туристи ще се увеличават. Мерките включват мерене на температурата на всеки влизащ по два пъти - на бариерата на курорта и в хотела. Предвиден е и изолатор за хората, които се предполага, че са болни. Те ще стоят в него до пристигането на лекари.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/5/20 23:00

    Лятото по черноморското крайбрежие е сравнително топло, а зимата ­ мека. Средните януарски температури варират от около 0,8 °С (ст. Калиакра) до 3,4 °С (ст. Царево). Юлските температури са около 22 – 24 °С. Средногодишните амплитуди са сравнително ниски ­ 20­ – 21 °С. Безмразовият период по крайбрежието е най-висок за страната ­от април до ноември. По Северното Черноморие средногодишните валежи са най-ниски за страната (Дуранкулак ­ 438 мм, ст. Балчик ­ 440 мм). На юг валежите достигат 500 – 600 мм, а на места и повече. На север валежите са с късно пролетен и ранно летен максимум, а на юг ­със зимен максимум. На юг снежна покривка се образува рядко и се задържа кратко до няколко дни. Ветровете през по-голямата част от годината са западни и северозападни, като често през зимата и лятото се проявяват северни и североизточни ветрове. От местните ветрове най-характерни са бризите, които през деня духат от морето към сушата, а през нощта­ обратно.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/5/20 23:11

    Морски записи...
    Откъде черпиш вдъхновение за своите „думи, мисли и истории за пясък и сол“?
    От детайлите. От потапянето в ситуации, чувства, разговори, места, гледки… Вдъхновението за мен е внимание към нещата в нас и извън нас...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/5/20 23:23

    "Прочете:НО".
    В броя ще откриете лятното Черно море, с Варвара и Созопол, хотелите, плажа, чуждестранните туристи, а после, в края на сезона наблюдаваме как момчето на плажа свива чадърите, опакова лятото (по Кристо и Пламен Дoйнов), затваря морето, както се затваря сезонно заведение; тук е Средиземноморието от гръцкия бряг – топло, близко и удоволствено; тук са балтийският пастелен пейзаж, северните морета, бурите, приключенията; тук – смъртта и любовта, и дребните ни грижи между тях. Една вълна отмива всичко и започва следващото стихотворение.
    В малък раздел е отделено място и на някои от класическите образци на морската поезия. Тръгнали сме много отдалеч, преди повече от две хилядолетия с няколко от чудните фрагменти на Архилох, за да доплаваме чак до Новото време – с поезия от Кавафис, Манделщам и др.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/5/20 23:32

    АЕ ТУЛУПИ!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/5/20 23:39

    Да, днес е Световният ден на свободата на словото, но ние тоя ден не го празнуваме, щото и тази година сме на 111-о място по свобода на словото.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/5/20 00:01

    Ъх анаджъм-анай коркутту бени

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/5/20 00:35

    Май по-добре да бяхме купили още фурми...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/5/20 00:50

    Изправени сме пред предизвикателство, мащабите на което са различни. Светът проповядва равенство и толерантност, а всичко е различно. Как засяга вирусът, зависи от имунната система.Как засяга пандемията, зависи от икономическото и социално стъпало.
    Светът ни предизвиква истински, докато ние се „предизвикваме“ в социалната изолация.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/5/20 07:24

    Ангелкова се беше снимала и с Арнолд Шварценегер. Тази снимка е по-хубава.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/5/20 07:26

    Що за комплекси. Децата се снимат със звезди. Тийнейджърите се влюбват, и то яко, правят любов. От 25тата година нагоре човек трябва да е умен, от 29 нагоре вече е в категорията на възрастните. Защо една жена на 40 се снима със звезди, че и показва снимките.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен4/5/20 08:52

    Избиване на комплекси.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен4/5/20 10:27

    Докато четях коментарите ми стана жално за вас. Няколко души сте си казали мнението, а някакъв маниакално поетичен идиот е оспамил всичко останало. Ето такова горе-долу е положението в областта и държавата. Разумните хора и мнения има, ама идиотите са по-продуктивни и нахални. И винаги са по-шумни. Забелязали ли сте, че глупаците и идиотите непременно държат да блеснат със своята потресаваща простащина? А пък разумните хора проявяват криворазбрана толерантност към тях. Мислят си, че Всевишният достатъчно ги е наказал, че не е нужно и те да ги игнорират... И така постепенно и неусетно идиотите се почувстваха значими, налазиха социални мрежи, форуми, бизнес, държавни и общински постове, станаха началници, влезнаха в партиите и политиката и даже в парламента. И после се чудим защо тъпчем на едно място толкова десетилетия. Още много време ще стоим на това положение, ако не започнем да проявяваме нулева търпимост към простащината.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/5/20 10:05

      ...а вий сте идиоти!" -
      казал го е Ботев!
      Аз ще го повторя
      и няма да споря,
      на хора говоря.
      Знам, има и свестни
      тук между вас,
      на тез в този час
      прекланям се аз,
      за други сега,
      блестя лъскава.
      Добре, ще се бием,
      не ще се крием,
      тук анонимни
      не се пишете,
      от тук и там
      стих не крадете.
      На Вола да ида ли
      да ме простреляте,
      в чело високо
      вий ми се целите?
      В сърцето змийска
      отрова пускате,
      сеира гледате
      да не изпускате!
      О, вий бездомни
      свирепи вълчици,
      с какво сте кърмили,
      какви умници
      вий сте създали?
      Какво зло от мене
      вий сте видяли?
      Туй злоба не е,
      болка зове,
      но вий не я чувате,
      само мърсувате,
      на чужд гроб с пари
      и с чужди сълзи!
      Дано Ботев стане
      от гроба и хване
      оръжие хладно
      и на вас ядно
      да ви покаже,
      кой лъже, маже
      и кой не признава
      Бог, име, вяра!

      Изтриване
  20. Анонимен4/5/20 11:11

    23 - 25 май 2020г.
    Маршрут:
    Марония - Петрота - пристанището Свети Харалампи - Имерос - устието на река Лисос
    Акценти:
    Каяк тур в Северна Гърция, в подножието на Исмарос - екзотична планина, малко дива, малко населена, край закътани романтични плажчета, гръцки таверни, пристанище, археологически разкопки, богата флора и фауна.
    Туристически каяци сит-он-топ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.