За незаконно притежаване на наркотични вещества трима са задържани в РУ-Кърджали в понеделник, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.
Три вида наркотици са били открити от криминалисти при претърсване в жилище в областния град, обитавано от 28-годишен. В апартамента били намерени таблетки екстази, кокаин и марихуана. Видът на наркотиците е бил определен с тестове. Мъжът е задържан в полицейското управление в Кърджали. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.
В хода на специализирана операция около 11 часа в понеделник в областния град за проверка бил спрян лек автомобил, управляван от 36-годишен. 37-годишен пътник в колата изхвърлил през прозореца плик със суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. При претърсване на колата полицаи открили топче суха листна маса от същия наркотик. Дрогата е иззета. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Пътникът в автомобила е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали.
В полицейското управление за същото деяние е задържан и 31-годишен, у когото при проверка била намерена доза марихуана. Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и разследващи полицаи продължават работата по досъдебните производства за незаконно притежаване на наркотични вещества.
Както вече писахме, водачът на автомобила, в който били превозвани наркотиците, е служител на Пожарната служба. Той не е задържан. 
И прокуратурата потвърди новината на 24rodopi.com: Пожарникар е шофирал дрогиран, в колата му – наркотици! - четете тук
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/6/20 16:32

    Koi sa tezi narkomani

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/6/20 17:25

    А защо не е задържан водача т.е пожарникарят, някой можели да обясни?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/6/20 20:03

      И аз това се питам? Защо ли?

      Изтриване
    2. Анонимен2/6/20 22:55

      Може пък да е бил на работа и затова да не са го задържали

      Изтриване
  3. Анонимен2/6/20 20:46

    Ako ne opraznite trotoarite ot parkirali koli nezabavno, ste ima bombi i eksplozivi na pristanisteto na koraba... :-))))

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/6/20 22:29

    Koi sa tezi igra4i na visoko nivo s 0.5 coca i hayde dilar

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.