„Моля ви, нека някой да информира госпожа Севдалина Арнаудова, че е на път да събори правителството. Нейният статус буквално я уличава в криминално деяние“, коментира кърджалийският депутат Александър Симов скандала на деня (тук и тук).
„Приемаме, че Божков сам се е "предлагал" и ще тълкуваме това само във финансовия смисъл на думата. И сега въпросът - подала ли е госпожа Арнаудова сигнал до прокуратурата за това, че й е предлаган подкуп? И наясно ли е, че премълчаването на такова корупционно действие също е престъпление? Това е същата схема по която навремето Цветанов се опита да героизира Плевнелиев, а го набута в дълбокото блато. Както и опитът на един бивш министър на отбраната Николай Ненчев да се изкара антикорупционен и антихибриден рицар. Обвинението е длъжно да се самосезира за статуса на госпожа Арнаудова, защото тя буквално признава за извършено престъпление“, писа на стената си във Фейсбук народният представител от БСП.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/20 17:44

    И да събарят правителството,следващото правителство няма да е от БъСъПъ...

    ОтговорИзтриване
  2. Братовчеда6/6/20 18:29

    Сашето щял да тълкува казаното само във финансов аспект. Браво, Саше! Който може да обясни всичко само с пари, значи е готов да направи всичко за пари! Прави впечатление обаче, че Симич го играе „ляв“, а няма нищо против свръхбогатата олигархична прослойка, която владее днешното БСП.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/6/20 08:23

    Симов не закачай помакинята. Тези от Гоце Делчев са по-различни от тези, които си срещал по Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/6/20 08:33

    Бизим Севда ба, Арнаутлардан. Юянък момиче.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/6/20 08:37

    Симов, скоро ще има избори. Корнелия от София ли ще те прави депутат? Щото в Кърджали вече БСП няма шанс.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/6/20 13:48

    4-ти километър вече не приема ли пациенти ?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/6/20 14:06

    dokato toz zaspal narod spi politici i mi6ki 6te si pravat kakvoto iskat no vednaj sabudi li se toz narod ot tez mi6ki i politici pomen nema da ostane ot takiva bokluci

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/6/20 08:15

    Ste opraznim tozi parlament ot christianskite ortodoksalni teroristi na bg narod suveren. S voina ili mir tochka

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/6/20 08:31

    А ДАНО... И ПО-БЪРЗО ДА Е

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.