Областният управител Никола Чанев, заместниците му Севда Камбурова и Леман Али и общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ поднесоха венци и цветя пред Паметника на Освободителите в Кърджали в знак на почит и признателност пред паметта на Ботев и загиналите в борбите за национално освобождение.
„2 юни е ден, в който отдаваме дължимото на всички знайни и незнайни наши прадеди, които се пожертваха за Отечеството. В името на бъдещето, в името на патриотичното възпитание на децата ни, трябва да помним заветите на великия поет и революционер Христо Ботев и неговите следовници и да славим делото им“, почерта областният управител.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.