Избягалият в Дубай бизнесмен Васил Божков, срещу когото прокуратурата повдигна 18 обвинения, разшири атаката си към най-близкия кръг на премиера Бойко Борисов.
В нов пост във Фейсбук той написа: "През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?". Той пуска и снимка на Севделина, а не както я е написал Божков Севдалина Арнаудова, която е сред близките сътрудници на Борисов. Според правителствения сайт тя е съветник в политическия кабинет на премиера Бойко Борисов и завежда връзките с обществеността.
От години Арнаудова е сред най-близките му хора и винаги е с него при обиколките му с джипа, като снима и предава директно неговите изяви. Това й спечели прозвището "Севделина ТВ", пише „Сега Бг“.
През 2015 г. Борисов кумува на сватбата на Севделина Арнаудова. Нерядко премиерът публично критикува действията на Арнаудова.
Съпругът на Арнаудова Делян Димитров е член на Управителния съвет на "Булгартрансгаз" - държавно предприятие, което управлява транзитната газопреносна система на България.
Както вече 24rodopi.com писа, вчера Божков обяви, че пуснал сигнал до главния прокурор, в който твърди, че разполага със снимки и записи от охранителни камери, които доказват, че в продължение на 3 години, от 2017 г. до края на 2019 г., е предал директно на финансовия министър Владислав Горанов и на премиера Бойко Борисов над 60 млн. лв. Сигналът на хазартния бизнесмен до държавното обвиение е публикуван от сайта "Биволъ".
"Единственото, което получил от Божков, била една пура", обяви в събота вечерта Бойко Борисов на въпрос дали е вярно, че е получавал пари от Божков.
„Не съм взел нито един стотинка нито аз, нито партията от него. Заклевам се във внуците си и в живота си", твърди премиерът.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/20 10:54

    За да получи ежемесечната пура. Кой друг освен Севдалина може да изнесе инкогнито пурата през многобройната охрана.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/20 15:12

    На Черепа камерите в офис сградата му на Московска са заснели всичко как кака ни Севда изнася едни сакове до една кола пред сградата.Някой ден ще каката обикаля съдилищата да дава свидетелски показания.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/20 16:15

    Севдето на 100 % си заслужава мангите.Работна булка

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/6/20 15:24

    tolko iaka banica...moe da nosi tejki disagi...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.