Само единият от двамата, които бяха задържани по време на вчерашната полицейска операция срещу разпространението на наркотици в Кърджали, e задържан, научи 24rodopi.com. Това е пътникът в колата, която бе спряна на улица „Отец Паисий“.
Собственикът на автомобила, в който са открити наркотици, и негов водач, е освободен. Той е служител в пожарната служба в Кърджали.
Припомняме, че той е управлявал МПС-то под въздействието на кокаин.
Очаквайте подробности
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/6/20 09:36

    Моля,поправете си грешката.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/6/20 09:38

    24родопи, още вера писах коментар, че Маминият ще бъде измъкнат от нея. Не ми пуснахте коментара, защото си мислехте, че е лъжа ли? И днес не ми пускайте, но знайте, че още снощи Маминият пожарникар е разговарял с всички доставчици на кокаин и марихуана в Кърджали. Язък за операцията и енергията. Бог да пази децата на Кърджали от такива престъпни елементи.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/6/20 09:41

    С връзките които е влезнал в пожарната с тях излиза и от ареста най - вероятно

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/6/20 09:56

    Когато на паркинга на стадиона бе спрян цял автобус с малки футболисти, защото треньорът бил шмъркал кокаин, тогава стана новина сякаш са открили депо. Сега дори не го задържат пласьора, който е и дрогиран, и наркотици има в колата му.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/6/20 09:58

    Ало, какво се случва тук не е Колумбия, а България в ЕС. Тук все още има върховенство на закона. Рзапространението на наркотици и консумацията им е пресътпление и се наказва от закона. Задържаните не се пускат, защото веднага обработват свидетели и доставчици.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/6/20 10:13

    Как така го пускат тоя бе,тогава и аз почвам да карам дрогиран

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/6/20 11:22

    Не мога само да разбера логиката на полицаите и прокуратурата. Значи главния извършител на деянието е освободен, а другото лице продължава да бъде задържано. Или пускате и двамата или задържате само главния извършител, това са абсолютни своеволия!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/6/20 11:34

    Ами така ще е, разбойници ,бандити ,наркомани ,мутри олигарси, али бабавци след като са на държавна ясла ,народа изглежда като стадо без ккуче.,а вълцитеи това чакат

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/6/20 15:00

    Родната милиция ни мрази, гази, пълна е с хайлязи и идва на талази. Кой е верният отговор ? Въпрос с повишена трудност.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/6/20 15:36

    Мамини пожарникари в ПО и .. няма. Не пишете глупости. Не ги приемаха след 1989, защото родители им участвали във възродителният процес. Весел и спокоен ден всички не знаещи драскачи.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/6/20 00:39

    И какво стана и пожарната имаме наркомани.Института по психология така ли ги избира.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/6/20 05:20

    100% е от с.Кирково от тия пожарникари има и в Арт

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/6/20 21:25

    С.Т действащ в момента

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.