„Арда 1924“ ще срещне на полуфинала за важното 7-мо място в Първа лига, което дава право на бараж „Европа“, силни тим на „Черно море“.
След изиграването на последните мачове от група Б на втората осмица на Efbet лига станаха ясни и всички полуфинални двойки в битката за участие в евротурнирите и за оцеляване в елита. Припомняме, че пловдивският „Ботев“ победи в Марково „Дунав“ с 3:1 у дома и по този начин завърши на първо място в групата, докато „Ботев“ и „Арда 1924“ завършиха 0:0 във Враца. Така „Сините от Кърджали“ останаха втори и ще играят с първия от група А, а „канарчетата“ с втория – „Етър“.
Победителите от двата мача ще определят в директен сблъсък кой отбор ще участва в бараж за участие в Лига Европа срещу отбор от първата шестица.
В борбата за оцеляване „Витоша“ Бистрица вече изпадна, а „Дунав“, „Царско село“ и „Ботев“ Враца ще изиграят по един мач помежду си, за да определят кой тим ще се спаси и кои два ще играят баражи с втория и третия в крайното класиране на Втора лига, съответно „Септември“ и „Монтана“.
Решаващите мачове от втората осмица ще се изиграят от 6 юли до 13 юли.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/7/20 13:23

    То нищо не се знае. Утре половината море ако излезнат заразени ще има ли мач или какво.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/7/20 19:45

    Само Арда !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/20 20:42

    щктаггажффогхфаожххфа

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/7/20 20:42

    охаожхфаожфаоешижи6кщпгжхжфаоф

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/7/20 20:42

    аогхажгх ажгх ажгх а

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/7/20 20:42

    аожгхажгхщкнкспн

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/7/20 20:42

    ч„мвнктжгхжхптнвсд9ш78икшщажфожфяаожфхаяожхф

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.