Вежди Рашидов и Симеон Дянков се срещали в Истанбул с човек, който се издирва от българските власти. Това съобщи тази сутрин по БТВ бившият депутат от ДПС Ахмед Юсеин. Момчилградчанинът в момента работи като съветник на Доган и има офис в централата на ДПС, поясниха за 24rodopi източници от движението. Заплатата на Юсеин е 1 600 лева, казаха още от ДПС.
Срещата на Дянков и Рашидов с изселници през уикенда край Босфора Ахмед Юсеин определи като голям скандал. „На два метра от тях било лице, което дължи на България 14 милиона лева. Нашите власти го търсят под дърво и камък", обяви Юсеин. Той поясни, че това е бившият собственик на Захарни заводи – Девня Бедри Шефик.

Още по темата – по-късно тук и в печатното издание на „24 х 7 Родопи"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/2/11 09:03

    Сега ще видите какви ги е забъркал самият Ахмед Юсеин в Турция. Сега ще проговорят изселниците и ще стане ясно, че докато Юсеин е бил български депутат, е живял и се радвал на облаги като гражданин на Турция.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/2/11 09:10

    Кажете на бай Юсеин, че това нещо което е на раменете му е глава и служи за мислене, а не е тиква. И тази глава веднъж завинаги трябва да проумее, че Шефик напусна България и заряза бизнеса си, защото отказа да даде 70 процента от заводите на Доган, а после и на Милен Велчев.
    И по-малко да плюеш изселниците, Ахмед Юсеин, защото и ти си изселник от 9-10 години. В крайна сметка семейството ти живее тук.
    IKI SURAT VAR SENDE AHMED YUSEUN

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/2/11 09:34

    Medi Yuzeionov Seytanov

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/2/11 10:01

    Сега ще преброим всички кирливи ризи.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/2/11 11:59

    очакваме още пикантерии...
    бъдете сигурни.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/2/11 13:01

    Не се наяде бе бай Ахмеде!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/2/11 15:24

    Ха познайте защо лицето му е като на домуз ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/2/11 15:27

    Този Ахмед като онзи Ахмед е много прост човек.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/2/11 16:23

    Този тарикат 20 години е в НС,несменяем.По времето на Живков завърши полувише образование с привилегия. Сега семейството му постоянно живее в Турция и какво казва.Нищо.Натрупаха имоти и дават акъл на хората.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/2/11 21:02

    хей тихомирски помак през 1960 година слезна в мастанли и даваш акъл на турците.ти не си ли същия помак дето късаше шалварите в мастанли.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.