Ядосан родопчанин наръга с нож наглия си съсед и съдът го осъди да плати 10 000 лева на пострадалия. Поставено е и наказание „затвор" за 4 месеца, но при изпитателен срок от 3 години.

Ю. С. от село край Крумовград  причинил на Р. Ю. две средни телесни повреди, изразяващи се в прободно-прорезно нараняване в областта на корема, представляващо нараняване, което прониква в коремната кухина и нараняване на тънкото черво, кръвоизлив в коремната кухина и развилия се дифузен перитонит, които довели до разстройство на здравето му, временно опасно за живота. Осъденият на две съдебни инстанции Ю. С. търпял в продължение на месец изстъпленията на пияницата Р. Ю., който често бил пиян. Наглият съсед дни наред минавал край къщата на Р. Ю. и го провокирал, като му отправял псувни и закани.

В поредния ден на провокации, скандалджията влязъл в двора на Ю. С. и се заканил да го убие. На следващия ден заплашил близките му с кървава разправа. Ю. С. не издържал и при поредния скандал  наръгал в корема и гръдния кош натрапника. Особено опасна се оказала раната в коремната област.

Раненият бил транспортиран до болницата в Хасково, където лежал 9 дни. Жена му го гледала още 4 месеца.

Пострадалият поискал съдът да му присъди 20 000 лева обезщетение, но му била призната само половината от сумата за изтърпените вреди.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/3/12 16:29

    родопи пишете как са хванали оня ден бившия шеф на криминална полиция димитър костов да краде чорапогащници ха ха ха или при васне го опоменават

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/3/12 16:06

    раненият е бивщ мутра казва се рами бекир с.котлари от групата на мутрите региона от с.долно черковище на ремзи хасан сега собственик на фурна и кравеферма

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/3/12 16:13

    аджаба съдията един ден като стане на 70 и синът на тоя разбойник ераи се казва сега е в белгиа щото преди няколко месеца разцепи главата на един от региона и избяга хванал пътя на баща си р.б.!!!ако хване да те бие да ти иска имотите как би реагирал

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/3/12 16:15

    въобще системата е на страната на силния

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/3/12 14:39

    желателно е коментара на емил чолаков милиционер от тройната коалиция

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/3/12 14:43

    Доста хора са патили от тоз тип,Р.Б .Има пребити семеиства от с.странджево рекетирал даже магазинери и им чупил им стъклата на магазините

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/3/12 15:10

    раненият рами бекир юсеин от .котлари общ.крумовград е бивш мутра от групата на хлебарите от с.долно черковище той е наказателят на групата на агеле от д.ч. и гундито от .д.ч те до скоро държаха молопола на хляба в региона и така диктуваха цената в всички села беще висока от града ако се явеще нов хлебар бяха бити с тях се съобразяваха и даже руп крумовград и как така ако са яли хляб без пари няма да осъдият пенсионера който дръзнал да посегне техния човек р.б.ю. за да му вземат пенсията на човечеца и да дадат на техния закъсал мутра евалла на вас полицаи и тем подобни а защо не защитавахте хората от региона от тези бандити а сега взимате пенсията на човека който сам сее защитил от мутрата

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/3/12 15:24

    аве този мутра вече ис стари хора ли се заяжда него требва да съдят

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.