Община Крумовград и турската община Борнова подписаха протокол за побратимени градове. Споразумението беше парафирано по време на посещението на крумовградския кмет Себихан Мехмед в турската община.
В град Борнова, намиращ се в област Измир, има обособен квартал, населяван предимно от преселници от Крумовградско. Един от  кварталите пък се казва „Кошукавак" (старото наименования на Крумовград).
„Споразумението, което подписахме, наред с културните отношения, ще даде тласък и на икономическите връзки между двете общини", отбеляза Себихан Мехмед.
Гост на церемонията по побратимяването на двете общини беше председателят на Общинския съвет в Крумовград Метин Байрамали.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/3/12 16:44

    Сега и с някоя община от Индия да се побратими тая кифла ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/3/12 18:22

    e666a be amudji

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/3/12 19:25

    Това е първата крачка на Крумовград по пътя към Анадола. По голямото разстояние е изминато вече!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/3/12 19:27

    Щете нещете комшията си е комщия. Ако искаш да си сит и да имаш пари да дадеш на детето си когато ходи на училище науши се да бъсеш човек. Научете се какво означава мир и спокойствие. Стига с тези тъпи националистически възгледи. Никой не е искал границата да се прекара през Маказа.Кой може да каже след 100 години границата каде ще е.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/3/12 21:14

    Към първия коментатор.
    Независимо от етноса, езика, расата, пола всички сме хора, на които във вените ни текат кръв с един и същи свят. След раждането си на човека, по-големите го кръстят с Божието решение, но много е непочтително и глупаво, някой недоучен или атеист да кръсти повторно някой човек. "Кифла" господине е нещото за ядене а не е име на човек.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/3/12 23:08

    bravo za snimkata, mnogo hubava ukrasata i znamenata, horata! bravo na vestnika za info!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/3/12 06:41

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/3/12 09:11

    Защо не се побратимим с град в Испания, Франция, Германия, а ходим в населени места далеч от Европа и близо до дивите нации на Близки Изток и Средния Изток ? За какво ни е подобно побратимяване ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/3/12 15:25

    Защо не се побратимим с град в Испания, Франция, Германия, а ходим в населени места далеч от Европа и близо до дивите нации на Близки Изток и Средния Изток ? За какво ни е подобно побратимяване ?
    ------------------------------------
    ====================================
    Европа не иска да се побратимява с диваци от балканите за това дивака ходи при дивака ДИВАКО.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/3/12 16:17

    А защо ли Цвета ходи в РТ?!
    Защо не беше преди местните избори?!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/3/12 17:22

    Побратимяват се с турски общини, защото общината се управлява от турци и турското население е повече.Община Ивайловград е побратимена с общини от Франция и Гърция.Може да се прави целенасочено.Погледнато реално погледа на държавите от Балканите е насочен на Запад, към ЕС, колкото да звучи като клише. Освен турци в общината живеят и българи.Факт е, че хората не ги питат, а и от тези връзки обикновения човек няма никаква полза и общината също.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/3/12 17:46

    ЗАЩОТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ ИСКАТ ДА ВЗИМАТ ОТ НАШИТЕ А ТУРЦИТЕ ПОДПОМАГАТ НАШИТЕ

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен16/3/12 19:13

    KOLKO NE6TA6TIQ SE SLU4IXA OT KAK E TQ NA VLAST ZNAETE LI, SA6TATA TAZI GOSPOJA. I KORBAN NE POMAGA

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен17/3/12 15:12

    Атакисти,Волен педала ви излъга и ви го нахедри два ката.Човека стана милионер и не си знае парите,а вие все още на гладен корем продължавата да подържате голите му идеи.Не ви дойде акъл в тези празни кратуни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.