На съвещание на мениджърите е намерено решение и до края на седмицата ще бъдат изплатени заплатите на миньорите. „Горубсо – Мадан" е на загуба. Ако дружеството беше на печалба, щях да се чувствам виновен, че не са изплатени заплатите на работниците. Това заяви в интервю за bTV акционерът в „Горубсо – Мадан" Валентин Захариев.

На въпрос защо тогава не са освободени служителите, Захариев отговори, че всеки месец се планират действия за оправяне на положението. Захариев е категоричен, че до ноември са изплатени всички заплати и няма такова нещо, че от май 2011 година има неизплащани възнаграждения. Той призна, че никога не е слизал в мините и няма смисъл да влиза, защото е акционер.
„2011 година е най - слабата година като концентрат на добива", каза още Валентин Захариев. На въпрос защо има фишове на стойност от 150 лв., Захариев отговори с въпрос: „Ами защо има фишове за 4000 лв., но тях никой не ги показва?".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/3/12 09:14

    Браво, Захариев! Ти си мъж.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/3/12 09:38

    нищо ли не каза за металурзите в Кърджали?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/3/12 09:54

    Егати и лъжеца е тоя циганин!По-голямо дебелоочие и нахалство не бях виждал!Защо когато искаха да му пуснат на живо от Мадан въпросите на хората той не пожела да остане и да ги изслуша?Оправда се веднага,че имал среща с Дянков!Щеше да почне да заеква,когато отговаря на хората.Много хубаво впечатление ми направи обаче поведението на присъстващата на разговора муха.От раз позна къде е лайното и не се отлепи нито за миг от него!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/3/12 10:05

    абе, лъжлив циганин, ако бяхме в България ти отдавна да си в затвора.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/3/12 10:42

    Наглец и лъжец е този захариев , а мухата - ( всички знаем , каца на лайно )

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/3/12 10:53

    По нагло поведение едва ли може да има - къде са вложените милиони в ОЦК и защо се руши завода ??????????????????

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/3/12 21:44

    Хора има една позабравена българска приказка и тя гласи че тоягата е паднала от рая. Да му дадем малко от рая на тоя мангасур!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/3/12 22:30

    Другари работници, пак иска да ви преметне налазения от МУХАТА. Най-напред си вземете всичките пари, а след това искайте да се отнеме концесията на Захариев, иначе може да пиете студена вода. Преди няколко дена на два пъти Ви писах, че искат да Ви ограбят изтънчено с мазни обещания. Не виждате ли когато ги питат за ясни и кратки отговори се чудят с колко празни приказки искат да отклонят въпросите. Толкова са демагози и затова НЕ бива да им се вярва. "...или Лалю, или мечката..."

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.