За предизвикан скандал на автогарата в областния център тази нощ в РУП-Кърджали е задържан Г.Р./33/. Мъжът се движил с такси, водачът на колата спрял да разговаря със свой познат и афектираният клиент се нахвърлил върху непознатия заради забавянето. Разяреният скандалджия се държал агресивно и с полицаите, които пристигнали след сигнал за нарушение на обществения ред. По случая е образувано бързо производство за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/3/12 11:23

    Zashto klienta go zadircat tryabashe taksiciyata shtom kato si nael taksi znaci birzal za nyakide, a polisaite kakvo iskat vseki da im kozeruva.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/3/12 12:05

    Повечето таксижии в града са невъзпитани,необразовани,има и такива дето пият алкохол по време на работа,по време на пътуване с клиент постоянно говорят по телефон или по радиостанция,позволяват си да пушат въпреки неодобрението на клиента,повечето от такситата са мръсни и миришат на пор.За тава обслужване ли плащаме ние клиентите,правилно го е цапардосал тоя и аз бих направил същото !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/3/12 13:23

    от таксиджиите по големи мизерници няма. гаранция таксиджията е провокирал човека

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/3/12 14:42

    нека не съдим по няколко за всички таксиджии но сам сагласен с вас.Градски

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/3/12 20:22

    Само АТАКА ще оправи положението !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/3/12 07:27

    евала на клиента

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/3/12 22:41

    Taxito bilo nelegalno i klienta legnal zardi tozi izmekiar !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.