В тежката за металурзите 2012-та година те отнесоха най-много псувни и обиди по свой адрес, на 21 юни между 9 и 10 часа, когато блокираха кръстовището на бул. „България" и ул. „Булаир".
Около 60 души в момента са затворили за движение най-възловото място в града край Арда, като се има предвид, че мостът, който свързва Кърджали с квартал „Веселчане", Момчилград, Джебел, Кирково и Гърция е в ремонт и автопотокът преминава през „Възрожденци" и новия мост.
Колоните от чакащи да влязат в центъра на Кърджали стигат до средата на моста. Те се отбиват към пазара или към хотел „Арпезос", за да излязат на „колелото" в района на автогарата.

Очаквайте подробности


-----------------------------------------------------------------
Гражданска отговорност – Цените на компаниите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/12 09:24

    Да ви таковам ......, също. Отровите са ви изпили мозъците. Захариев ви го е начукал, вие защо мислите, че трябва да го начукате на всички граждани.
    санким насила сме ви пращали да работите в ОЦК.
    Това е държавата Абсурдистан.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/6/12 09:28

    абе майка ви куха има болни хора ,как ще стигат до тях дано и ви изпитате какво е да имаш болен и да не можеш да стигнеш до него

    ОтговорИзтриване
  3. Бъдете малко повече солидарни към съгражданите си и подкрепете стачкуващите-хората борещи се за правата си. Същото може утре и вас да сполети в тази мафиотска- пародия на държава.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/6/12 09:47

    Е,нищо де,от вчера се знаеше, че ще има блокада за един час,какво толкова,големия град.А тоя с болния роднина над мен-ами да беше тръгнал в 9 без 10 нямаше да береш ядове сега.И да знаете и утре ще е така,за после не знам,съобразявайте се малко пък и с другите в тоя град.Има и пасарелка,ходеше пеша,за да сте здрави.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/6/12 09:48

    От металурзите единствено и само проблеми можем да имаме! Първо ни тровеха, после хленчиха, сега пак с техния захаиев ни занимават! Алоооо, захариев е на Копа кабана, там отидете да затворите плажа!!!! Да пуснем една подписка с искане завода да бъде затворен, от както спряха подишахме спокойно и децата са по-добре... А да попитам, като са били 50 що не им хвърлихте един бой та да знаем защо хленчат, вместо да отидат да си търсят работа?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/6/12 09:59

    не стига че пътят е в ремонт блокиран отворените пътища бахти тъпанарите,поне не пречайте на другите дето работят,отровихте кърджали.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/6/12 10:01

    Нали бяхте 700 човека бееееееееееееееее, къде са другите или си мислите, че можете да манипулирате всички? Затваряйте завода и това е, в Кърджали има и други хора освен металурзи.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/6/12 10:05

    Хората в цял свят протестират за правата си и гражданите ги подкрепят,а тук всичко е наопаки.Мислим само за себе си и затова кой от къде мине ни прекарва.Днес металурзите са без хляб,утре може да сме ние.В таз ненормална държава,с тази стадна култура властта няма проблеми да ни дои и стриже,а ние си траем.На маймуни ни направиха.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/6/12 10:09

    Идиоти , и те после ще искат подкрепа .Да го затварят и да се свършва .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/6/12 10:27

    Защо Асан им разреши да затворят пътя!?
    Всички недоволни да идем пред общината и да я затворим, поне ще се спасим поредната глупост която мислят-проекти за саниране на сгради?! Който има стотинки, ще си го ноправи сам санирането, няма да чака да му кажат "-Започвай!"!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/6/12 10:33

    Какво искат металурзите от нас гражданите? Защо наказват невинните за техните проблеми? Да отидат на гости у Захариев.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/6/12 10:44

    С ВАС СЕМ НО АКО ЩЕ ЗАТВАРЯТЕ ПЪТИЩЕ ИДЕТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА НЕ ПУСКАЙТЕ ДЕПУТАТИТЕ ИЛИ ЗАТОВРЕТЕ МУЖДУНАРВОДЕН ПЪТ ИЛИ СИ ЗАТОВЕРТЕ ПЪТЯ ЗА ОЦЗ ТО

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/6/12 10:55

    В цял свят хората протестират, блокират пътища, ама ги подкрепят другите, а ние? Ние ще се самоизядем от злоба и от това защо НЯКОЙ е надигнал глас срещу държавата, "добрия ни Б.Б." или определен мошеник! Ако това е неправилно, да ви еба и разбиранията! Затова се иска разрешение за протест-за да знаят хората, че от толкова до толкова, еди къде си, няма да може да се минава! То мрънкане, то чудо всеки път!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/6/12 11:00

    Аз съм гражданка и не смятам, че с нещо ме тормозят протестите! На останалите какво Ви пречат? Като гледам си седите в къщи и пишете как сте блокирани! Хайде теглете си по едно душче и се поуспокойте! А що се отнася до бройката протестиращи-не всички синдикати искат този вид протест, точно заради тези 5-ма във форума, които мрънкате, че се чувствате по някакъв начин наказани от протестите им!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/6/12 11:02

    10:55 СТИГА СИ ПИСАЛ ГЛУПОСТИ, КОГАТО МАЙКИТЕ ПРОТЕСТИРАХА ТИ СЪС "СТАДНОТО СИ ЧУВСТВО" КЪДЕ БЕЩЕ???? ИЛИ КАТО СТАВА ЗА МЕТАЛУРЗИ НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ПОДКРЕПЯМЕ, А КАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗДРАВЕ ЩЕ МЪЛЧИМ КАТО МАЛОУМНИ...ВЗЕМИ СЕ СКРИИ НЯКЪДЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/6/12 11:03

    до 10:55 в цял свят такива заводи са затворени отдавна, а в Кърджали шепа хора искат да го пуснат отново.всичко ви е сбъркано тотално. и не давай акъл, щото сме по-умни от тебе.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/6/12 12:45

    До 11:02:

    Явно и ти си от онези коне с капаците...Преди дни 24rodopi публикува една много интересна статия, относно видовете причинители на въздуха! Здравето на всички ни е влошено, но не и единствено от ОЦК, а майките само срещу тях протестират! Трябва да сме обективни! Ако ОЦК трови, то в 90% от случаите са най-засегнати точно работещите в завода, чиито протест аз подкрепям, защото исканията им са справедливи!
    П.П.:Лек ден и по-малко нервички, че с този капс и да ми пишеш ми е през к..а:)))

    До Анонимния 11:03/ явно пак същия/
    " и не давай акъл, щото сме по-умни от тебе"
    Явно е, че не си самичък, щом говориш в множествено число!:))))))))))))))))
    П.П.: Как пък прецени, че си по-умен? Ей от такива самонадеяни, комплексирани индивиди сме на този хал! Всичко куцо и сакато на държавен пост, защото "сте по-умни"...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/6/12 14:34

    Къде останаха обещанията на Бойко Борисов?Къде се скатаха Караянчева и Таушанова/Зайчева/?Или са сигурни,че са спечели ли предстоящите парламентарни избори и местатим са гарантирани за още пет години и за това не им пука.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/6/12 15:03

    Кърджали не е в плен от металурзите а от дупките на този град Елате да видите в кв Гледка ВИК какво прави Вчера зариваха тръбите днес отриват Защото имат много ЗНАЕЩИИ техници и началници Копаят и разкопават А пръстта стои на улицата

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/6/12 18:19

    Taka tryabva da e!Ako trybva vseki den 6te se sta4kuva!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/6/12 19:00

    Вижте коментарите във ФРОГ!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен22/6/12 13:30

    щом става дума за здравето на цял град никакви правила или права не зачитам.вървете и стачкувайте в софия или пред завода.не стига че натровихте града а сега заради пак вас блокираха града.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен22/6/12 13:48

    bravo na bg metalurzi!
    stom otdavna izvestnite na bg narod i bg sadebna systema kradtzi na tehnite pari sa vse oste sa na svoboda, neka da protestirat, neka da se vidi otkrito ot bg narod i drugite narodi v sveta blokiranata sadebna bg systema, blokirania publichen red i blokiranite zakoni v bg!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.