Гондоли, водни колела и други атракции ще има на „Водното огледало", които ще гарантират безопасни водни удоволствия на жителите и гостите на Кърджали, като в същото време ще носят приходи на общинската хазна, стана ясно днес.

Правителството предало на Община Кърджали „Водното огледало" без да са осигурени специалисти за стопанисването на мегасъоръжението, отбеляза пред журналисти кметът Хасан Азис.

„Съоръжението на практика е част от каскада „Арда", а в закона изрично е отбелязано, че речните корита са изключително държавна собственост. В случая се получи прехвърляне на собственост на общината по политически причини. Кабинетът „Борисов" ми гласува доверие", заяви инж. Азис. Той смята, че обектът трябва да се стопанисва от НЕК, но икономическото министерство бягало от отговорност

Кметът обяви, че ще бъдат назначени четирима оператори на долния яз. Екипът ще има на разположение моторна лодка, както и видео-наблюдение.



-----------------------------------------------------------------
Гражданска отговорност – Цените на компаниите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/6/12 14:42

    Е, Венеция си е!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/12 15:01

    Чия е тази гениална идея за гондолите?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/12 15:04

    Най добре е всички комунисти да се съберат и огледат в огледалото

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/12 15:32

    eeee bravo znaeh si 4e nqkoi den 6te izmislqt ne6to takova :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/6/12 15:33

    То от пазара малко ли спечелихме ,та сега и от огледалото
    Пари могат да се направят само ако се изчисти администрацията в общината

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/6/12 15:45

    И да отплават завинаги..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/6/12 15:45

    Най-добре да се хвърлят в огледалото..

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/6/12 16:11

    Най-после да прочетем за една добра новина. Време беше да се появят различни атракции по реката и водното огледало. Надявам се, че те ще допринесат за развлечения и интерес от страна
    на жителите и гостите на града ни.
    PS: Дежурните плювалници в сайта, не е нужно да се възползват от бъдещите удоволствия. На тях им стига омразата и злобата, която ги владее.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/6/12 16:47

    Към 16:11 атракциите по реката и водното огледало
    са хубаво и интересно нещо съгласна съм с Вас,но
    относно PS: не, плювалници или не всеки изказва
    своето мнение.Хубав ден.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/6/12 17:20

    За мен това водно огледало е нещо направено половинчато.
    1.Веселчани трябва нов съвременен мост.
    2.Дълбок плавателен канал до пазара свързващ с яз.Студен кладенец .

    Всеки Кърджалиец и турист можеше да се радва на реката и язовира качвайки се на лодка или малко корабче от пазара чак до стената на яз. ст.кладенец. Сега е пълно с мръсотия това огледало.

    ОтговорИзтриване
  11. инж Илиев19/6/12 18:15

    Най добре е да се пуснат и подводници,така атракцията ще е още по голяма
    А сесиите на общинския съвет да се провеждат в някоя подводница

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/6/12 18:31

    Не мога да разбера защо постоянно оплюват водното огледало, не вярвам те да са кърджалийци. Аз съм мн.благодарен че го има

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/6/12 19:06

    Предлагам на следващата сесия да поканите лидера на ДПС и заедно с него да се качите на гондолите и отплавате на юг...:)))

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/6/12 19:26

    Б.БОРИСОВ каза :„Все още нямам разумно и логично обяснение за строежа на „Водното огледало”, за което са дадени сто милиона лева и днес е превърнато в блато". Той май не е идвал преди в Кърджали и не знае как изглеждаше водното огледало.Проблема е че тези пари са дадени за Кърджали а не за София

    ОтговорИзтриване
  15. Станишев да подкара гондолите,а Ламбо да го догони

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/6/12 19:49

    Присъединявам се към направеното по-горе предложение всички комунисти да се съберат и огледат в огледалото,но само при условието най-отпред да е Бойко Борисов,който както знаем е бил комунист.Пиша го,без аз да съм бил комунист,както не съм и няма да бъда бойковист/което си е едно и също/.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен19/6/12 20:39

    Гондоли сред лайна-интересна идея...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/6/12 21:15

    na moyata gondola ste go vozya i pari nyama da iskam ha ha haaaa

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен19/6/12 22:24

    ЧЕ, ТО ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО МОЖЕ ДА ПРАВИ ПАРИ Е ЯСНО,НО В ЧИЙ ДЖОБ ЩЕ ВЛЯЗАТ. ЕТО ТУК Е ПРОБЛЕМА. В ДПС ЛИ ,В ГЕРБ ЛИ? ДОСЕГА МОЖЕХА ДА СЕ ПРОВЕДЯТ ПОНЕ ДВЕ СЪСТЕЗАНИЯ ПО МОТОРНИ СПОРТОВЕ И ДРУГИ.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/6/12 23:22

    туй за гондолите е моя идея,за патента се плаща!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен20/6/12 10:36

    BRAVO!!! tva 6te stanem prikazen grad.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен20/6/12 10:37

    Мисля, че имаме да ремонтираме закрит и открит воден басейн, спортна зала и 2 стадиона, какво ме интересува шибания пазар и шибаното водно огледало, за 80 мил. лева можеше старите спортни съоръжения да се срутят и на тяхно място да се построят нови, но по трудно се краде от такива проекти където се вижда какво си направил, друго си е водното огледало, правиш го пълниш го и биеш шамара на няколко спортни зали и басейни.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен20/6/12 11:02

    Предлагам Хасанчо да се качи на Jet motor...

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен21/6/12 09:42

    Мишо "Царя", ще сложи един понтон, и ще продава кебачета от,бездомните кучета, дето на Фахри-то, брат му ги търси с белия Бус.След това Асанчо, ще ги подарява на Психодиспансера и на д-р Гетев.На отец Герена, вече няма да му се налага на Йордановден да цапа с багери и да се спуска с въжета, а направо от понтона, и цоп кръста във водата.Като дойде Доганчо, вече няма да го водят на Маказа, а ще се плацика в огледалото.Милко, ще сложи на една лодка, и високоговорителите дето ги мъкне на Субаруто, на тавана, и ще гърми бодра патриотична музика.Димчо ще си мие Волвото вместо на автомивка, във водите на огледалото и ще спестява за ново такова.Кмета, ще си бие една тръба от блока на властта, до коритото, и там ще си отвеждат височайщите фекалии.Абе въобще предвиждам едно такова светло и доходоносно бъдеще.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен22/6/12 14:48

    Какви гондоли,каква Венеция?Преди час минах по пасарелката -всичко е покрито с мръсотия от обратните води.Няколкко дена не е пускан язовира и всичко стана на миризливо блато и то от фекалии.Човек трябва да е без грам мозък да влезе в този развъдник на болести.Пак изхвърляне на едро от страна на неграмотния кмет.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.