"Ние сме деполитизирана институция и не можем да се намесваме в политиката. Покрай изборите ще има десетки подобни провокации, ще бъдем заринати с жалби, а вие търсите сензации", гласи коментарът на шефа на Окръжната прокуратура в Кърджали Светлозар Лазаров. Той уточнява, че не вижда престъпление в политическия акт на ДПС.
Ще припомним, че бивш депутат от ОКЗНИ поиска прокуратурата да подхване 22-мата общински съветници, които отказаха да дадат почетно звание на ген. Васил Делов.


-----------------------------------------------------------------
Обичате спорта и не пропускате да следите любимците си?
Advertisement
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/10/12 22:37

    Прав е прокурорът!

    ОтговорИзтриване
  2. Лазаров,много скоро ще съжеляваш за изявлението си.Не си по голям от историята.Вземай си партакешите и заминавай към Босфора.Тук не става въпрос за политика,а за национална чест.Ако не правиш разлика между двете понятия си хвърли дипломата във Водното огледало.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/10/12 23:01

    еничар си лазаров!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/10/12 23:02

    Просто и ясно казано. Представяте ли си ако прокурорът на Кърджали беше изчанчен като политиците какво би станало сега?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/10/12 23:06

    Лазаров си е свършил работата на 100 процента, няма за какво да бъде хулен и обиждан, 22.45! А ти не давай наклон на трите букви на прокурора, научи се първо да пишеш грамотно и да си изясниш разликата между законност и беззаконие. Националната чест също не ти е ясна, както и разликата между патриотизъм и национализъм!

    ОтговорИзтриване
  6. 23:06 звучиш ми като един депутат от ДПС,който много говори и нищо не казва.Тия ги разправяй на жена си или се прави на герой пред любовницата си.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/10/12 23:32

    Действайте братя българи.Ние неуспяхме да се разтърсъм от тези агенти на ДС,а в този момент вие може и да ни помогнете.Всяко зло за добро казва народа.Време е да се отървем от всички търтеи на политическата сцена.От 23г.никой не се е сменил.Всички дъжавни институции работят за тях.Много лесно ни манипулират.Да не им позволим повече.БСП и ДС създадоха ДПС.България има нужда от истински демократи европейци.
    Този път сбирка г-н Доган.Няма да се подадем на провокацията ви.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/10/12 23:41

    Бай Ганьо, ако мина на другия бряг непременно ще се обадя на жена ти, или на дъщеря ти. За разлика от теб не си падам по представителки на собствения ми пол.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/10/12 03:37

    Сега предстои да изкарат подписката действителна... Между другото тоя да прочете членовете на НК от 108 насетне и тогава да прави тия изявления.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/10/12 08:21

    Аз също мисля, че изсирането на голямо лайно, каквото сториха съветниците от ДПС не е престъпление.Размазването на вече изсраното пък не е хигиенично.

    ОтговорИзтриване
  11. Марин24/10/12 09:04

    Тези идиоти мечтаят отново за Османска империя. Тази мечта я подкрепя и прокурор. Не се отказвам от думичката ИДИОТИ, по цял свят държавите се обединяват свалят граници за да могат всички хора да живеят добре и да не се разделят. Не се подавайте на манипулации аз лично искам да пия кафето си както с Иван така и с Хасан. Снощи прочетох подобно изказване на една анонимна и я подкрепям изцяло.

    ОтговорИзтриване
  12. Марин24/10/12 09:09

    Аз също искам да приканя всички да проявят разум и да не се нападат на етническа основа. ДПС не е партия на всички турци!Най- можещите, грамотни и честни турци нямат и никога не са имали нищо общо с ДПС! Оставете политиците да се ритат, то е ясно, че нито една партия не мисли за обикновените хора, а тук от сто години живеят в мир християни и мюсюлмани! Не се поддавайте на националистическа пропаганда и от двете страни! Моля ви, искам утре да излезна спокойно на улицата със семейството си и да пия кафе както с Мария, така и с Айше! - Това са думите на тази по всичко личи много интелигентна жена, БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/10/12 09:14

    Абе другарю прокурор, щом викаш, че това е "провокация", значи все пак има основание за някакви действия от страна на прокуратурата. Престъпници не вкарвате в затвора и не вършите нищо полезно. Поне този път нещо се напънете да свършите, защото това си беше чист акт на сепаратизъм и провокация към държавността.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/10/12 09:15

    БРАВО НА СЪВЕТНИЦИТЕ ВИЕ НЕСТЕ ПРЕДАТЕЛИ.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/10/12 09:17

    БЪЛГАРИ...........къде бяхте от сто години насам?????????????????? ли сега се събудихте от дълбокия сън.........??????

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/10/12 11:15

    тоя какъв е по произход, да не е от онези дето се молят на онзи който е на смяна към момента горе?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен24/10/12 12:11

    PiSHETE NOViNi ZA TURCHiNA KRiMiNALiST,RABOTi POD 4ASOVNIKA v grad KIRCALi ,KARA OPEL ASTRA TIMNO SiN.Pitayte go koi razprostranyavat drogata v grada...TOy ZNAE !

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен24/10/12 13:25

    а виновни за гладуваштия нород имали,НЯМА, чок сикимде че не са го направили почитен гражданин народа от глад ще умре те за мъртвите мислят и какво ако го направят почитен гражданин хладилника ще се напилнили на гладен стомах патриот не се става ОТ ЕДИН ГЛАДЕН И МИЗЕРТСТВАЩ БЪЛГАРИН КОЙТО СКОРО ЩЕ НАПУСНЕ ТАЯ СКАПАНА СТРАНА И ЩЕ СЕ ПРЕСЕЛИ В АФРИКА ТАМ КИДЕ КИДЕ Е ПО ДОБРЕ

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/10/12 13:51

    Докато има БСП такива проблеми ще има те само си прибират паричките от ДПС и си кротуват
    А да не говорим пък за СДС докато БСП седят само наведени то СДС са наведени и разкрачени
    Това е положението другари в нашето градче

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен24/10/12 14:16

    Прокурорът в затвора ,незабавно и дожевотно!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен24/10/12 14:18

    Господин прокурор,
    Моралното престъпление също е престъпление ,защото има и други неписани закони,които са непреходни!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен24/10/12 16:48

    Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен24/10/12 19:22

    да инициираме референдум вместо за Белене - за или против двойното гражданство на турците!!! Да започним подписка и за смяна името на града с хубаво българско име.Тук е България а не Турция)Защо търпим това положение все още?????Да действаме)))

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен24/10/12 21:35

    Kircali e malko selo - za 10 000 dushi mojete da si pravite mestni referendumi po vsichki vajni za bg narod vaprosi, koito se otnasyat za badest golyam period ot vreme. Koito ste plasta smetkata, neka da si kazva dumata - iska ili ne iska.totalitarni reshenia na malka shepa hora sme videli nakade ni vodyat. imali ste bili golemi matematitzi,injeneri, informatitzi?!....glasovete na 10 000 dushi v Kircali ne mogat da broyat daje i s computer li?! vijdame vi - samo ogromen marzel imate i reaktzii kato na drogirani ot mestni trevi i alkoholi.napalnihte web s sluhove,kavgi,omrazi, laji, a oste ne ste pokazali kopieto na podpiskata i horata ot neya - svidetelite za drugata pozitzia! neka da sa ravnopostaveni razlichnomislestite hora i nie, bg naroda, da gi vijdame - mojem i sami da pretzenim koe e istinata.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен24/10/12 21:55

    Аз също искам да приканя всички да проявят разум и да не се нападат на етническа основа. ДПС не е партия на всички турци!Най- можещите, грамотни и честни турци нямат и никога не са имали нищо общо с ДПС! Оставете политиците да се ритат, то е ясно, че нито една партия не мисли за обикновените хора, а тук от сто години живеят в мир християни и мюсюлмани! Не се поддавайте на националистическа пропаганда и от двете страни! Моля ви, искам утре да излезна спокойно на улицата със семейството си и да пия кафе както с Мария, така и с Айше!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен25/10/12 00:24

    до 19:22 абе барабан,туй което си написал няма как да стане.Колко граждани на Р.България има с двойно гражданство?Ама ти просто си един задръстен комплексар,събери си багажа и ходи да живееш в град с друго име(предлагам ти Димитровград,а като алтернатива може и да се насочиш към Ивайловград в една област са)

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен25/10/12 08:45

    вen bir Türküm ve danışmanların ve DPS posapkata obshtiskite utanıyorum

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен26/10/12 10:23

    ЕДИН ТУРЧИН СИ ЖИВЕЕЛ СРЕД ДРУГИТЕ ТУРЦИ В КЪРДЖААЛИ ПРЕЗ 1912Г.
    ПО ЕДНО ВРЕМЕ ДОШЛА ЧУЖДА/БЪЛГАРСКА/ ВОЙСКА ДА ЗАВОЮВА ГРАДА, ИМАЛО Е БИТКА ИМАЛО Е И БИТИ ГРАЖДАНИ БЕЗ ПРИЧИНА, ЧУЖДИТЕ ВОЙСКИ БИЛИ ПРЕДВОЖДАНИ ОТ КОМАНДИР С ИМЕТО ДЕЛОВЬ.
    МИНАЛИ МНОГО ГОДИНИ ДРУГИ ХОРА/БУЛГАРИ/ ЗАСЕЛИ ЛИ СЕ В КЪРДЖА АЛИ СЛЕД 1913Г. СА ПОИСКАЛИ ПОЧЕТНО ЗВАНИЕ ЗА ДЕЛОВ.
    НО ПОРАДИ ДЕМОКРАЦИЯТА ТУРЧИНА ИМАЛ ПОСЛЕДНАТА ДУМА, ПОГЛЕДНАЛ КЪМ ДЕЛОВ ВИДЯЛ ЗАВОЕВАТЕЛЯ НА СВОЕТО НАСЕЛЕНО МЯСТО И ГЛАСУВАЛ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ, МОЖЕЛ Е ДА ГЛАСУВА И ПРОТИВ НА БЪЛГАРСКАТА ПРОПАГАНДА ТОЛКАВА ГО Е СМАЧКАЛА ЗА 100Г. ЧЕ СЕГА ВЕЧЕ КУРАЖЪТ НА ТУРЧИНА Е БИЛ СЛОМЕН!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.