С какво са допринесли в полза на обществото трябваше да посочат кандидатите за поста омбудсман на Кърджали. Във вторник пред временната комисия застанаха Хакиф Емин, Пейчо Пашов и Начо Ковачев. Събеседването се проведе в бизнесинкубатора в областния център при отворени врати. Трима от членовете на комисията, а именно Милан Миланов, Красимир Ангелов и Николай Маргаритов отсъстваха от процедурата.

В сряда комисията ще обяви имената на двамата, чиито кандидатури ще бъдат подложени на гласуване от Общинския съвет.

.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/10/12 17:56

    Вече е ясно.Институцията "Омбудсман" ще бъде закрита.Няма кандидат,който да получи 2/3 от гласовете т.е.28 гласа.Искрено съжалявам за бай Хакиф,който ще изсърба кашата,надробена от неговите приятели от ДПС.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/10/12 21:38

    Ха, Пуйчо (Пейчо) Пашов за омбудсман ли се кандитатирал?!
    Кой ги допуска такива смешковци изобщо до предварителен подпор не ми е ясно на мен?
    Че Пуйчо без заповедите и напътствията на жена си не може сам да си вдигне гащите... вие за омбудсман му давате право да се кандидатира?!
    Тия дето са го допуснали са по-жалки и от него :)
    Ще трябва и на дебелогъзата му жена да уредите един кабинет до неговия за да може да го наставлява :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/10/12 21:53

    Категорично съм Начо Ковачев мастиката :)
    Когато стане омбудсман в приемната винаги ще за джокане плюс мезета и жени :)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/10/12 22:11

    "Леви!" "Десни!" "Наляво!" "Надясно!" "Кръгом!" ..... МАРШШШШ!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/10/12 23:08

    Това ще е най голямата пародия на града,ако един от тези трима "шушляци" бъде избран за тази длъжност.Бахти шибания град!!!Аман от селяни-турци дето не знаят български и тъпи долни комунисти!!!

    ОтговорИзтриване
  6. аз сьм на мнение,че тази институция Омбудсман трябва вьобще да не фигурира в нашият град -няма смисьл от нея-този който трябва да яизпьлнява никакьв го няма за нищо-до сега да сте чули общественият посредник да е имал врьзка с гражданите и да е помогнал на някого за нещо...?НЕ-това е излишна немалка заплата за някой,който е близьк до ДПС-АМАН от такива смукачи на пари...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/10/12 03:32

    А уж комунистическия режим бил обявен за престъпен със Закон от 2001 г.?! Ам чи тия тогава какви са? Членове на БКП и червеното гестапо ще решават "въпроси на обшеството"?! А вижте и ония от комисията дето отсъствали - същата картинка като кандидатите (за Емин не зная какъв е бил, бил ли е партиен секретар на обявената за престъпна БКП)?!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/10/12 08:45

    Общинските съветници от ДПС си вкараха автогол. Пак не достигат 6 гласа за избора на омбудсман. От кого ще ги получат, за да назначат предварително известния вече победител в конкурса-от БСП, от ГЕРБ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/10/12 09:41

    Дано не ви се е налагало да четете писма от досега действалия омбудсман. А ако вече сте чели, ясно ви е за какво иде реч - никаква грамотност и култура. И не само в писаното. Хайде пак да го изберат. Така ни се пада!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/10/12 21:14

    Ковачев,Ковачев как реагира за това че, Великия генерал Делов не бе удостоен с полагащото му се -почетен гражданин на гр,Кърджали?Ти толкова си бил и офицер,Ами нали си председател на воинитте от резерва? Това е жалко много жалко за теб

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.