НДСВ и Народна партия "Свобода и достойнство" на напусналия преди две години ДПС Касим Кал регистрираха в Централната избирателна комисия (ЦИК) първата предизборна коалиция "Център - свобода и достойнство" за вота на 12 май. Според новия изборен кодекс предизборните съюзи могат да се правят само от регистрирани в ЦИК партии. Срокът за това е до 1 април. Засега е ясно, че от регистрираните 63 партии за вота се очертават няколко коалиции - около БСП в "Коалиция за България", съюз между ДСБ и новата партия на Надежда Нейнски "Синьо единство", около СДС и другите партии в разтурената "Синята коалиция" и около партията на Слави Бинев ГОРД.
Както вече 24rodopi писа, НДСВ и партията на Касим Дал се опитаха да се коалират със СДС на Емил Кабаиванов, но така и не се разбраха. Дал искаше негови хора да бъдат водачи в 9 области, а в Кърджали да заемат първите три места в листата.
Както вече 24rodopi писа, председателят на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов ще води листата на коалицията в Кърджали. Дал се очертава да е водач в Търговище.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/3/13 19:37

    последен опит да не паднат от клона... колко са жалки само

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/3/13 23:10

    Da blagodaryat na DPS vsicko koeto sa postignali....
    Kasim dAl i Kurman Ismailov ste se vidyat kolko struvat na 13 may,
    ste bidat gotovi otnovo da tseluvat vsicko na DOGAN

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/3/13 11:12

    по добре на КОРМАН отколкото на Местан и Доган

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/3/13 14:16

    Доносници бягайте, Касим Дал идва !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.