Отец Петър Гарена не можел да си намери място, поради факта, че много миряни избирали новия духовник край Арда-отец Николай за ритуали при погребения на близки.
Това вероятно е причината енорийският свещеник все по-често да си изпуска нервите, твърдят миряни, посещаващи централния кърджалийски храм „Свети Георги". 50 лева струва опелото, докато вярващи трябва да платят 20 лева за отслужване на панихида. Поради това още преди месеци духовникът, меко казано, втвърдил тона си към погребални агенти, обвинявайки ги, че те нарочно изпращали близки на починали към храма във "Веселчане".
Припомняме, че свещеникът отново влезе в обществения фокус след като строши поставената наскоро бариера на гробищния парк в Кърджали, защото отказа да плаща по 50 ст. за преминаване с автомобил.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

71 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/3/13 13:11

    Неможе да проповядваш смирение и любов към ближните и в същото време да демонстрираш гняв и мъст. Това не е класически пример за проява на християнство. Дали е право или не, има си начин, има си служби към които да се обърнеш и да потърсиш правото си, а не да проявяваш вандалство.Не съм съгласна.Неможе да бъдеш само притворно добър християнин. Аз също бих избрала друг духовник като отец Боян Саръев.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/3/13 13:35

    Войната между погребалните агенции се пренася и при поповете. Отец Петър обаче воюва на два фронта - с колегите си и с небезизвестната Моника Атанасова. Добре че поне шефа му е далече.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/3/13 13:37

    Хората не са слепи и глухи, могат да преценят Гарена. Всички му знаят диващините в града. Не за пръв път се държи по този начин. Лошото е, че за него закон няма. Петно за християнството е той.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/3/13 13:50

    Стига един и същ човек е писал и оплюва отеца

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/3/13 13:57

    Не духовник, а търгаш. Проявява завист, гняв, насилие, противно на канона. Ако не беше поп, надали би си намерил нормална работа.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/3/13 13:59

    Попа е Антихрист в расо.Преди повече от 2000 г. Христос е изгонил търговците от храма, а сега храм няма, само търговци като Гарена. Кой него ще го изгони, защото не му е мястото там.
    Не виждам тук ролята на Моника Атанасова в необузданите изстъпление на попа, който е освирепял за пари.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/3/13 14:12

    И Саръев не става, той пък е Рязан. Като фес.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/3/13 14:22

    Поздравления за смелостта на редакцията да изнесе поне малка част от кафявите гащи на попа. Дано власт имащите зад гърба на Гарена да не ви принудят да премахнете истината за злобата и агресията му. Той няма да спре до тук.
    Когато утре посегне на човек, да се знае защо.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/3/13 14:31

    Отец Николай от Веселчане е съвестен и свестен свещеник. Няма друг като него в Кърджали. Затова хората ще го търсят и предпочитат.
    Поп като Гарена е срам и позор за цялото свещенство. Търпим го вече толкова години да безчинства в града ни.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/3/13 15:04

    Кърджали имаше нужда от отец като Николай. Вярващ и честен човек, затова хората го търсят.
    Другият Господ да го съди за всичко.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/3/13 15:30

    аз също съм с много добро впечатление от отец Николай .да е жив и здрав. образец за божи служител

    ОтговорИзтриване
  12. Прокорора30/3/13 15:35

    Покрай отец Петър излезе и далаверата с бариерата
    Нека сега видим кой е пребрал разликата от 11 000лв за бариерата

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен30/3/13 15:58

    Отец Николай е в Кърджали благодарение на отец Петър, който предпочете да докара свещеник от 100км., само и само да не е местния свещеник, когото държа два месеца пред църквата "Св.Йоан Предтеча" като по-този начин отец Петър наруши всички заповеди и разпоредби на владиката.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен30/3/13 16:10

    Като е бесен попа да си дига чукалата и да се маха от Кърджали. На никого няма да липсва.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен30/3/13 16:20

    Отец Николай го търсят и предпочитат защото от 16год. хората в града НЕ СА ВИДЕЛИ: истински поп и духовник, истинска служба, истинска панахида, човек облечен в расо (а не в подрасници с цветовете на дъгата), държане на свещеник (а държане на прелюбодеец и човек който не излиза от баровете). Затова хората приветстват всичко ново и нормално като нов свещеник в града. Затова новия свещеник, а бил той местен или външен е смазван от един Беззаконник и Антихрист.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен30/3/13 16:37

    Истина е, местния свещеник беше буквално прегазен от тоя поп Петър. И как никой не видя, че два месеца Петър буквално се подиграваше с него. За награда махнаха момчето ,а тоя мизерник го оставиха да безчинства още две години.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен30/3/13 16:44

    до 15:35 ооффф злобно копеле, докога ще клеветиш?
    Върви в общината и провери как стоят нещата!
    С попа Гарена в едно гърне пърдите! Колкото и да се опитваш да го изкараш борец за правдини си личи, че сте от една кофа свине!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен30/3/13 16:50

    Доколкото съм запознат отец Ангел е напуснал по собствено желание, за да не бъде унижаван и злепоставян от поп Петър.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен30/3/13 16:56

    БРАВО НА 16:20 - ТОВА Е ТОЧНО ТАКА! След като отец Иван Бонев ни напусна, то в града няма истински духовник! Гарена ми е отвратителен дори и като човек, а за сана му не искам да коментирам, защото е позорно.
    Не желая и "отец" да го наричам, толкова съм отвратен от личността и поведението му.
    Наистина е Беззаконник и Антихрист Гарена, дявол в расо, прелюбодеец, двуженец, престъпник, вандал с дивашки манталитет.
    Защо такъв тип хора прогресират с безчинствата си и мачкат малкото свестни хора в града?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен30/3/13 17:05

    Отец Ангел е един свещеник с около 7год. стаж като такъв и когото познавам от доста време, преди всичко като вярващ в Бог човек. Ако той предварително е казал, че има проблем с църквата "Св.Йоан Предтеча" и поп Петър, това означава, че е така. Жалкото е по-скоро за тия които не са видели, чули и разбрали.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен30/3/13 17:06

    Не че никой не е видял, че отец Ангел е подиграван и мачкан от изрода Петър Гарена. Просто на кого му пука за чуждата болка, меркантилни сме до идиотизъм и затова дори един свещеник не можахме да защитим от злобата на Антихриста Гарена.
    Сега Гарена набра скорост,видя че е недосегаем, каквито и мерзости да прави и нещата идват до своя естествен завършек. Руши, троши, заплашва.Ще посегне на някого като му изтрещят бушоните съвсем скоро и пак обществото ще скърби с послеслов.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен30/3/13 17:14

    НЕКА ОРГАНИЗИРАМЕ ПОДПИСКА СРЕЩУ ОТЕЦ ПЕТЪР ГАРЕНА И ПРИ ИДВАНЕТО НА МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ ДА МУ БЪДЕ ВРЪЧЕНА. ИМАМЕ 5 ДНИ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ И ОЩЕ В ПОНЕДЕЛНИК МОЖЕМ ДА ЗАПОЧНЕМ. И ДО НОВИЯ ПАТРИАРХ ДА Я ПРАТИМ С ИСКАНЕ ЗА НОВ СВЕЩЕНИК В ЦЕНРАЛНИЯ ЕПАРХИЙСКИ ХРАМ НА ГРАД КЪРДЖАЛИ И НЕКА ДА Е МЕСТЕН, НЕ С ПОТЕКЛОТО НА ГАРЕНА.
    СТИГА СМЕ ГО ТЪРПЯЛИ ТОЗИ ЛЕШОЯД.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен30/3/13 17:33

    ГАРЕНА,КЪДЕ Е ЗАКОННАТА ТИ СЪПРУГА?ЗНАЕ ЛИ ВЛАДИКАТА,ЧЕ ИМАШ НЕЗАКОНЕН СИН МАНОЛ ОТ ТВОЯТА ЛЮБОВНИЦА /МОНАХИНЯТА/ ИРЕНА?КОЛКО МОМИЧЕТА И РОДИТЕЛИ,ТИ БЕЗБОЖНИКО РАЗПЛАКА???ДОКОГА?ДОКОГА?ДОКОГА...ЩЕ СЕ СМЯТАШ ЗА НЕДОСЕГАЕМ? СМЯТАШ ЛИ,ЧЕ ХАСАН ДЪЛГО ОЩЕ ЩЕ ТЕ ПАЗИ,ТОЙ САМИЯ ВЕЧЕ ПРОПИЩЯ ОТ ТЕБ...ТИ НЕ СИ ЧОВЕК, А ОЩЕ ПО-МАЛКО МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ДУХОВНИК!!!НЕКА СЕГА ВЛАДИКАТА НА 05.04.13г. ДА ОТГОВАРЯ НА МИРЯНИТЕ В КЪРДЖАЛИ,ЗАЩО ТЕ ТЪРПИ...КОЛКО МУ ПЛАЩАШ ЗА ДА СИ РАЗМАХВАШ МИРИЗЛИВИЯ ПОДРАСНИК В КРЪЧМИТЕ!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен30/3/13 17:40

    Попа е един зъл и нискокултурен човек.
    Свикнал е само да си пълни попския джоб.
    От много години се събират пари за вход на автомобил във всички гробища на големите градове.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен30/3/13 17:54

    ПОПА ДА РАЗКАЖЕ,КАК МУ РАЗРЕШИХА ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ЛЮБОВНИЦАТА СИ ИРЕНА,КАК ПРИЗНА МАЛКИЯ СИ СИН МАНОЛ...И ДАЛИ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРИЧА ПОП...

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен30/3/13 17:59

    Може ли да има 23 коментара от които 15 са от един и същ човек

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен30/3/13 18:06

    защо питате гарена,питайте митрополит николай,ако той си е на мястото тава безбожно човече досега щеше да е пратено в с.Аврен,но на владиката му харесват паричките на петър и винаги се прави,че не е чул и не знае за простотията на своя подчинен, но пък не стана и глава на БПЦ, точно заради петър,хак да му е

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен30/3/13 18:11

    Не разбирам аз, обикновен човек съм и от Великден на Рождество отивам в църквата, обаче защо го търпим това говедо Гарена в града! Че по-голям злосторник от него има ли тук.
    Отивам до гробището пеша, не с кола, но защо попа ще ни съдира гърбовете с такси и в църквата и на гроба, а ще се разхожда по 10 пъти в гробищата безплатно? Счупил бариерата в гробището, а ако аз отида и потроша нещо в църквата му ще се ходя ли в града като дерибей свободно. Еее бати и злодея!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен30/3/13 18:22

    О виж ти 13:50 защитава Гарена, да не би Иренчето да се опитва да измие очите на попа? Оплювали отеца представи си, а то един "отец" да ти падне килимявката в шахтата. От простак, первезник, апаш, богохулник, дявол вмирисан на алкохол, та до най-долните етажи на деградацията.
    Можеше да имаш бъдеще и семейство Ирена, ама ти си избра това прасе ходжата Шабан.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен30/3/13 18:32

    Аз също съм за тотално изгонване на този позор за града ни - Гарена. Няма да му е за пръв път ...и преди са го гонили заради поведението, идиотщините му и един куп други перверзии.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен30/3/13 18:38

    НЕ ИСКАМ ТОЗИ ПОП ТЪРГОВЕЦ И ХАЗАРТЕН КАРТАДЖИЯ В ХРАМ"СВЕТИ ГЕОРГИ" ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛИМ НАЧИН ДА ГО БОЙКОТИРАМЕ ЗА ВЕЛИКДЕН И ДА ГО ИЗГОНИМ ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ ОТ КЪРДЖАЛИ! СРАМ И ПОЗОР Е ТОЙ!

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен30/3/13 19:18

    До 17:14 къде ще се събира подписката и не е ли опасно платените от Петър във властта хора да попречат?

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен30/3/13 19:25

    Цвето , Цвето вместо да даваш пари на владиката да строй във Веселчани, нещо дето я го построи я не го построи, дай му да изгони Петър,защото изборите ще минат и ще видиш истинското лице и на Петър и на митрополит Николай.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен30/3/13 20:05

    На мястото на последната му вандалщина - гробищата и счупената бариера може да се организира подписка за отзоваването на отец Петър Гарена. Мястото е символично и е достъпно за всеки желаещ да отиде и да се подпише от понеделник нататък.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен30/3/13 20:12

    Е ,стига сте го плюли този поп вече

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен30/3/13 21:00

    popa greshka niyama

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен30/3/13 21:07

    Попа не е заплюене, а за убиване.Това не е свещеник а папаз, долен гнусен и калпав. Предпочитам ходжата пред тоя мазен папаз.

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен30/3/13 21:09

    Bravo, pope!
    Tasi marla da ochisti osranite kenefi ot jivite hora i lainyanite hartii ili da izchezva ot obst.slujbata - slagai rabotlivi hora -palno e s bezrabotni hora i napravi hubav red tam, pope!

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен30/3/13 21:22

    Наглец е попа, върл и глупав, затова не го иска никой, освен купените му приятели.

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен30/3/13 21:39

    Не знам дали е добър или лош отец Петър,но поне църквата му винаги е отворена за хората,докато преди 2 години,в 18:30 на 15.08-Голяма Богородица,не бяхме допуснати в Църквата в Гледка,въпреки,че външната врата беше отворена .а отеца Саръев и негови приятели замезваха на едни маси,просто ни казахаме,че е късно и църквата вече не работи..........(поне да бяха затворили вратата)
    Слезнахме в центъра, е там поне работеше........



    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен30/3/13 21:44

    Отец Петър е за Психиатрията-има проблем.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен30/3/13 21:48

    това не е никакъв ПОП,а друговерец-подиграва се с всички свети църковни празници-на един Великден се появи с пиратска кърпа на главата,на всеки Йорданов ден се проявява като луд и търсач на силни усещания-фадроми,лодки,магарета и т. н. ,ходи с лилави дрехи и това на главата му не е никаква попска килимявка Има ли официален развод с предишната си жена,че живее с друга и има дете от нея!!??това е извън всякакви християнски канони!

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен30/3/13 22:00

    До 21:39 То остана и църквата да му е затворена макар че след 19:00 часа централната църква не работи и се заключва външния портал, а в квартал гледка след 19:00 часа църквата също не работи но външния портал е отворен за посетители до късно вечерта.

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен30/3/13 22:27

    ПЕТЪР Е ЯСЕН - БОЛЕН ПСИХИЧЕСКИ ЧОВЕК. ДАЙТЕ ДА ВИДИМ НЕГОВИЯ НАЧАЛНИК - МИТРОПОЛИТА. ПОМИЛВА ПЕТЪР ЧЕ НАРЕЧЕ ПИЧ БИВШИЯ ПРИМИЕР СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ; ПОМИЛВА ПЕТЪР ЗА БЕБЕТО ОТ МОНАХИНЯТА ИРЕНА ; ОТИДЕ ДА МУ ОСВЕЩАВА КОСТИТЕ КОИТО БОЛЕН ПСИХИЧЕСКИ ЧОВЕК КАТО ПЕТЪР СЪБИРАШЕ ОТКЪДЕ ЛИ НЕ ЗА ДА ПИКАЕ ВЪРХУ ТЯХ. КОЙ ОТ ДВАМАТА Е ПСИХИЧНО ПО-БОЛЕН РЕШЕТЕ ВИЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен30/3/13 22:34

    Попа е стар хитрец и ще излезе сух от цялата тая работа

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен30/3/13 22:35

    И аз съм за подписка срещу Герена и смяната му! Ако ни стиска да се съберем и като през Възраждането-да го сменяме!Злобен, елементарен, завистлив и духовно беден човечец!

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен30/3/13 22:54

    До 22:34 Попа си плаща където трябва за да го прикриват, да не забравяме че му е дадена централна градска църква. Но къде е дядо Николай в ситуацията с гробищния парк. Как може той да не се произнесе по този въпрос? Къде е неговата позиция, духовност и вяра ако щете? Май митрополита е за згадане.

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен31/3/13 07:09

    Не е луд който яде баницата,а който му я дава.

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен31/3/13 09:36

    Ако на Петър и сега му се размине тази свинщина в гробищата безнаказано,нека никой не го търси за каквото и да било, нито за погребални треби, нито за кръщенки, венчавки и др. Това е бойкот на практика, наказание от хората. Както сега явно не го търсят и той почва да откача. Лошото е че бесовете са му много и някой ще го отнесе, някой обикновен човек.

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен31/3/13 11:44

    Този поп Петър Гарена е луд за връзване . Прекали с неговите щуротии . Ако църквата и гробищния парк са негов дом ,както казва . Той в дома си как влиза , с крака или с кора . Д а се провери и агентурното му минало , на кого еслужил на бога или дявола.

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен31/3/13 16:09

    Не разбрахте ли че ЛУДИЯ ПОП ГАРЕНА НИКОГА НА БОГА НЕ Е СЛУЖИЛ. НЕГОВИЯ БОГ Е МАМОН - ПАРИТЕ. Той е комарджия от класа, зъл, мръсен човек, первезник. От пловдивския унивеситет го гонят.
    Затова и е побеснял че хората не го търсят, не го викат за погребения и други църковни обреди. Затова ходи като луд по гробищата и се чуди на кого да си излее злобата. Вчера го е отнесла бариерата на гробищата, утре някоя чужда глава ще бъде строшена ей така, щото е побеснял.

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен31/3/13 16:42

    Ясно е че Антихриста трябва да бъде прогонен от града. Прав е 17.14 да направим подписка и да я връчим на нитрополита, но тъй като и на него му харесват гареновите пори, да изпратим подписката и на патриарха. Нека цяла България да научи колко години християните в Кърджали търпят Сатаната в расо.

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен31/3/13 17:24

    Можем и трябва да го направим, все някой ще ни чуе и ще обърне внимание. Иначе Гарена ще продължи с хулиганщините си години наред. Ако ние не го изгоним - няма кой с топ да го помръдне от тук.
    Дявол, Антихрист в миризлив подрасник.

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен31/3/13 18:38

    Браво попе, голямото мнозинсво Християни на Кърджали те подкрепя с две ръце.

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен31/3/13 20:11

    Айде бе амсалак що говориш от името на християните от Кърджали, че подкрепят този позор за града ни?
    Ти ако искаш го подкрепяй и с двата си куци крака и с празната си кратуна, но не замествай Кърджали и християните му да не пропищиш

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен31/3/13 21:52

    18.38, аз съм от християните в Кърджали, но не подкрепям Гарена! Кой ти дава право да говориш от името на християните или и ти си от платените писачи, защото няма нормален човек, който да подкрепя този психар! Щом като толкова подкрепяш този антихрист,толкова и ти си християнин!

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен31/3/13 21:56

    До 18:38 Ти си също толкова голям християнин като Петър но само като седнете заедно да играете карти, тогава сте наистина големи .

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен31/3/13 22:15

    До 18:38 И аз го подкрепям докато с двете ръце да му извия врата.

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен31/3/13 23:27

    Отец Петър Герена според мен е прав за таксата от 50ст. Това наистина си му е работното място. - Не е нормално да даваш пари за да идеш на работа!!! Не мислите ли?! А относно живота му - никой няма право да го съди. Каквото трябва да изпълнява като свещеник той го прави.

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен31/3/13 23:48

    Нищо не изпълнява и не прави като свещеник освен да играе карти, да прави деца, да нагрубява обижда и налита на бой. Това е психично болен човек.

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен31/3/13 23:49

    За психо-диспансера е.

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен1/4/13 00:11

    Човекът е напълно прав за таксата от 50ст. на гробищния парк в града. Това все пак е негово работно място. Не е нормално да даваш пари, за да ходиш на работа!!!

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен1/4/13 00:20

    Личният му живот не трябва да засяга никого. Всички задължения, които се полагат на един свещеник той ги изпълнява. А за обиждането и налитането на бой - на него вече му е кипнало.

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен1/4/13 00:24

    Разбирам, че свещениците трябва да са пример за подражание, но не е грях да не си пример за подражание. Това си е личният му живот. Извън службите и литургиите да прави каквото иска.

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен1/4/13 09:19

    Аз реших, и ще стана католик. Всичките правосламни попове са за убиване. Срам,срам,срам..............

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен1/4/13 09:22

    Свещеникът , другарю, няма личен живот, това не е автомонтьор. Това духовен водач ,и пастир, и трябва с личен пример да заразява и вярващите, и не вярващите. А тия приказки си ги говори на партийните събрания на БСП, а не тук. Червен боклук.

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен1/4/13 09:52

    00:20 и 00:24 разбирам че си един и същ човек,няма лошо,опитваш се да го оневиниш,не си християнин най вероятно,не познаваш библейските закони,не се опитвай да го защитаваш защото затъваш и ти в блатото на морала

    ОтговорИзтриване
  68. Анонимен1/4/13 12:38

    Направо да се чудиш що за морал имат хората които защитават Петър.Ами всичко пагубно което е извършено от този човек се изкарва от хубаво по -хубаво.Къде е становището на църквата в такъв един момент?Защо всичко се оставя да премине да се забрави и чак тогава някой високопоставен да каже че може би има нещо което всъщност го няма.Ние християните в Кърджали да не сме някакви лумпени да ни замазват очите с разни икони шествия а собствените ни попове които ще целуват тези икони и ще водят тези шествия са някакви мерзавци без мнение.Подобно поведение от страна на началника на Петър трябва да бъде санкционирано.

    ОтговорИзтриване
  69. Анонимен1/4/13 16:25

    И ако може без обиди от рода "Червен боклук". Първо - нямам нищо общо с тъпото БСП - симпатизант съм на ГЕРБ и второ - добре е да дава пример на вярващите и невярващите както казахте, но не е грях според мен да не си пример за подражание.

    ОтговорИзтриване
  70. Анонимен1/4/13 16:30

    Ако може без обиди от рода "Червен боклук". Първо - нямам нищо общо с БСП - симпатизант съм на ГЕРБ и второ прав сте за това, че с личен пример трябва да заразява и вярващите и невярващите, но не е грях както казах в коментара ми по-горе човек да не бъде пример за подражание.

    ОтговорИзтриване
  71. Анонимен1/4/13 17:00

    Недейте само го обижда човека. Как бихте се почуствали вие на негово място ако толкова хора ви хулят, а и не знаете какво му е, така че не приказвайте.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.