Нарушител на закона в Кърджали е получил средна телесна повреда при задържането му. Заради причинените болка и страдание на М. А. М., главен полицай в РУП-Кърджали Ф. Б. е признат за виновен от Районния съд.

Телесната повреда е причинена от полицейски орган при и по повод изпълнение на службата и функциите му, отчита съдът. Главният полицай е освободен от наказателна отговорност, като му е наложено административно наказание „Глоба" в размер на хиляда лева.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/4/13 00:53

    sramota policiqta trqbva da ima pravo da bie prestapnicite kade jiveem be mama mu da e..a.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/4/13 08:13

    Malko mu e te si meslyat za koi sim az .te sa pogolemi mafii.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/4/13 08:14

    Яжковец ли е полицаят? ако е той е неук и не знае как да действа.Напълниха ги в полицията сега да ги уволняват .И да ходи да си копа картофите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/4/13 09:30

    tuka nee hepten patogonya ima zakoni nyakoyi cengeta se pravyat mnogo kat celi ne sa dirjavni litsa i se dirjat ne kulturno povedeniyeto im na nyakoyi de malik grad i se pravyat

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/4/13 12:56

    МОЛЯ,НЕГРАМОТНИЦИТЕ С ЛАТИНИЦАТА ДА НЕ ПИШАТ ВЪВ ФОРУМИТЕ !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/4/13 14:05

    Причиняване на болка и страдание - лека телесна повреда. Средна е доста по - различно. Моля ви преди да пишете статии проверете нещата, поограмотете се. В Кърджали също има грамотни хора и виждат, че пишете глупости.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/4/13 21:36

    gramotni,ne gramotni tovae polojenieto!!!palicayiteni sa sram i pozor za kirdjaliskiya ni narod....pilnoe s nekadirnici deto nestavat za nisto.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/4/13 12:06

    Щом в полицията К-ли, има вископланински неоринтаци /помаци/назначени по процедура "Яжката" и т.н.) Данъкоплатеца "обикновеният гражданин" ще им плаща грешките.Интересно, щом е осъден дали още е на работа?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/4/13 21:56

    Да живее Яшар агата !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/4/13 22:35

    Даите тел. на Яшката че ми трябват пари да ми даде на заем пък може и полицай даме направи.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/6/13 13:07

    Вие хора ли сте или животни, не ми е ясно.Първо не знаете какво пишете и как да пишете. Неграмотни ли сте или сте будали. На полицая нито му трябва Яшар агата нито никой друг. Той не е от помаците. Той е полицай, държавен служител мечта. Умен, талантлив и против корупцията. Ако не го познавате поне не пишете, защото не знаете те как работят и в каква обстановка работят. Не са виновни полицаите а са виновни другите...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.