Няма по-важна задача от спешното съставяне на стабилно правителство, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан на влизане в НДК.
„ДПС ще улесни този процес. Трябва да прочетем вярно вота на българските граждани, които категорично отрекоха еднопартийния модел на управление. При българските условия, при Борисов и Цветанов, този модел се изроди в авторитарен модел.
Тази вечер берем плодовете на това провалено и престъпно управление", каза още Местан. Той бе категоричен, че ДПС няма как да подкрепи ГЕРБ.
„За да бъде стабилно следващото управление, то трябва да бъде отворено към проблемите и на онези български граждани, които не са парламентарно представени", каза Местан, като уточни, че тези извънпарламентарни сили ще бъдат поканени за участие в широко програмно правителство.
„Нашите избиратели издържаха на натиск - външен и вътрешен", каза Местан и подчерта, че ДПС е и „светска партия".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/5/13 00:58

    след Тройната ще гледаме Двойната ама тоя път няма да е задълго щото ще има във всеки град лъвов мост и орлов мост

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/5/13 01:05

    местан става вижте хората не ги е страх от него и не гласуваха и така трябва светски е пича наистина ама да не се хваща с тия дето им смениха имената и ги прогониха от българия моля те лютви не го прави

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/5/13 01:32

    до 01-05 сега предстои голямата екскурзия от всички граждани на българия щото ни писна да плащаме данъци и да храним тая червена банда и нищо да не виждаме.....само кражби безнаказани

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/5/13 01:33

    ВЪТРЕШНИЯ НАТИСК ОТКЪДЕ Е БИЛ - ПО ТРАДИЦИЯ ОТ ДПС-ТО ЛИ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/5/13 01:34

    светска партия във феодално общество .... нова политическа теория на даскала от ДС Павел

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/5/13 01:37

    те са си подготвили картите с издигането на орешарски и всичко са правили по план включително и тая измама която организираха комунистите с ония бюлетини и изиграха бойкото..... хвана дикиш тая измама но ще им излезе през задните части скоро време на комунягите и депесарите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/5/13 07:05

    НУРХАН: Кормане, знам баща ти, той беше болен от рак, помоли Ахмет Доган, когото ти толкова много мразиш и презираш да те изучи и да те направи човек.
    Ти се изучи, но виждам , че човек не си станал.... Зере един може да се изучи, но никога да не стане човек...
    Ти и този богат дал-взел когото пак го помня от Варна, когато нямаше пари за хляб и сега е на-богатия човек на Булгаристан пак благодарение на омразния Ахмед Доган...
    Аллах ще ви накаже защото вие се усрахте в паничката от която се хранехте....
    Аллах не обича тези кoито лажат, насилват и разделят правоверните на лагери...
    Благодарение на \"омиротворителя и лакея на Американските щати \" получихте това което имате на ръка...Загубихте всичко което искахте и очаквахте, въпреки пълната и безусловна помощ на Републи Турция....Втори път няма да имате...Проклети да сте, проклети да сте..Проклети да сте ти и Касим Дал сто пъти и още толкова...Проклети да сте вие и вашето изчадие до девето коляно....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/5/13 14:20

      07:05
      След като те установим, тогава ще видим дали си толкова куражлия да пишеш от името на друг човек, който после го поздравяваш.

      Изтриване
  8. Анонимен13/5/13 08:56

    ВСИЧКИ ПОМАЦИ ГЛСУВАЛИ ЗА ГЕРБ НАЧЕЛО С ВЛАДО АЛИКОВ ДА ГО ДУХАТ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/5/13 10:39

    Поздравявам избирателите на БСП и ДПС които се оказаха най подготвените срещу управлението на мутрите.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/5/13 10:40

    Искам да поздравя избирателите на ДПС с новите коалиционни партньори от Атака. Честито! Това вече за мен е подигравка. Но нищо,преглътнахте възродителите си,ще преглътнете и Сидеров.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/5/13 12:55

    НЕ РАДВАЙ ТОЛКОВА,ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО МОЖЕ ДА ТИ СЕ СТОВАРИ НА ТЪПАТА ГЛАВА!
    КЪМ 07:05-МНОГО СИ НАГЪЛ,СИГУРНО И ТВОЯ ЖИВОТ НЕ Е ЦВЕТУЩ,НО НЕ ПРАВИ ЧЕСТ ДА БЪРКАШ ВРАНАТА НА ХОРАТА. НЕ СЕ ЗНАЕ И С ТЕБ КАКВО МОЖЕ ДА СТАНЕ. А НА ХВАЛБИТЕ ЗА ТОЗИ ДЕТО НЕ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК СИ ВЯРВАШ САМО ТИ.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/5/13 12:59

    към 07:05- Не забравяй малоумнико,че който кълне и мисли лошото на другите му се връща стократно в следващите 40 дни...продължението е ясно. Ето показахте си пак омразата не само към българите,а към турците,който са по-умни и не подкрепят етническото ви турско движение. Само да не се наложи и ти да го молиш този ахмед за същото.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/5/13 13:01

    към 10:40-Възродителния процес си го направихте вие с подкрепата на Запада и даже любимата ви турция-има доста поучителни книги по въпроса.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/5/13 14:28

    07;05,Az puk vikam allah zabavq no ne zabravq ,vie zaradi pari prodadohte turcite ,parvo na komunistite tiya koito ni izbivaha i ni sme nqha imenata a sega i kum Ataka dano do deseto kolqni sakati da se rajdate

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/5/13 21:14

    Партията на Корман Исмаилов и Касим Дал проби бастионите на ДПС. За първи път в историята на Движението.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/5/13 23:16

    Гюотверените неможаха да разцепат турците.Ердоган и неговата платена медиа неможаха да му помогнат 1,53% и гласовуващите наново бяха подведени хак им.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.