„На тези избори следва да сме погребали две митологени – първата е, че ДПС е единствено етническа партия. Би трябвало да сме погребали мита, че резултатът на ДПС зависи от автобуси, които пристигат в Кърджали и други райони с разнородно население. На тези избори нямаше автобуси от Кърджали. Отсъствието на автобуси не намали политическата тежест на ДПС", заяви председателят на ДПС Лютви Местан на пресконференция в НДК.

„Резултатът на ДПС ни отрежда изключително сериозна отговорност за намирането на изход от тежката не само социално-икономическа, а и политическа криза. Това каза Трябва да се предотврати превръщането на тази криза в криза на държавността", посочи Местан.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/5/13 10:05

    НУРХАН: Кормане, знам баща ти, той беше болен от рак, помоли Ахмет Доган, когото ти толкова много мразиш и презираш да те изучи и да те направи човек.Ти се изучи, но виждам , че човек не си станал.... Зере един може да се изучи, но никога да не стане човек...Ти и този богат дал-взел когото пак го помня от Варна, когато нямаше пари за хляб и сега е на-богатия човек на Булгаристан пак благодарение на омразния Ахмед Доган...Аллах ще ви накаже защото вие се усрахте в паничката от която се хранехте....Аллах не обича тези кoито лъжат, насилват и разделят правоверните на лагери...Благодарение на \"омиротворителя и лакея на Американските щати \" получихте това което имате на ръка...Загубихте всичко което искахте и очаквахте, въпреки пълната и безусловна помощ на Република Турция....Втори път няма да имате...Проклети да сте, проклети да сте..Проклети да сте ти и Касим Дал сто пъти и още толкова...Проклети да сте вие и вашето изчадие до девето коляно....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/5/13 10:45

      Като те установим кой си, тогава ще видим дали си толкова куражлия.

      Изтриване
  2. Анонимен13/5/13 10:29

    Г-н Местан,видя се,че ДПС получи 183 000 гласа по-малко в сравнение с миналите избори 2009г. Това не ви ли говори нещо?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/5/13 11:00

    78 АВТОБУСА ЛИ СА НИЩО.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/5/13 12:12

    ПРОСТИТЕ СИ ИЗБРАХА ПРОСТИЯ! ЛИКУЙТЕ, РОБИ!

    „Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме и гласувате за мен !” – цитат на Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ. Ликуйте, роби! Вие, които сте слепи за демокрация, свобода на духа, свобода на позицията и изпитвате мазохистична страст да ви мачкат, да ви ругаят, да ви подслушват, да ви унижават и да ви държат на каишка като кучета, на които подават пържолки за да квичите угоднически. Вие, които нямате рефлекс, усет и чувство за истината и за най-важното, което трябва да браните – свободата и демокрацията.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/5/13 12:15

    Бойко,Цецко,Касим Дал и Корман Исмаилов все още си живеят в измисленият свят на лентички,Audi A8, Крайслери с антенки, платени журналисти и покорни нему институции !
    Вчера си вземaха за цял живот спомен от трите най дългото !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/5/13 13:08

    Тежестта ви идва от турските села и циганите не от града. А автобуси имаше недей да лъжеш,те оса ти достатъчно прости за да си кажат. Много сте злобни дпсарите,та чак и лични отношения намесвате.
    КЛЕТВИТЕ СЕ ВРЪЩАТ СТОКРАТНО НА ДОЗИ ДЕТО ГИ ИЗРИЧА-САМО ДАНО ДА Е ПО-СКОРО.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/5/13 15:47

    Браво!! Да ни е честита новата тройна коалиция!! Сега ще се оправи България от раз!!! В затвора всички, които не са гласували или са гласували за ГЕРБ!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.