Отборът на Енчец от Кърджали се класира за националните финали на Kamenitza Фен Купа 2013 въпреки, че тимът загуби финала в Хасково от димитровградския „Бригада". Двата тима завършиха 1:1 в редовното време, а после при дузпите отборът от Димитровград бе по-концентриран и победи с 6:5. И двата тима ще продължат по мечтания път към Рио.
Тази година най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели подарява на своите шампиони пътуване до Бразилия с посещение на мач на култовия стадион „Маракана".
Ето и състава на „Енчец”:Огюн Насков Асенов, Нуркен Нури Али, Шенол Неждет Мехмедали, Назми Мюмюнали Дурмушали, Иван Тодоров Иванов, Бирол Ариф Садула, Гюрсел Юксел Бекир, Бекир Шабан Шабан, Нурхан Сали Муса, Билгин Сали Мехмед
 
 

 
.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/6/13 16:23

    pardon, Osmane!
    otborat na Enchec li e ?!
    ot Kircali li e?!
    ne razbira.

    inak - nazdrave s Shumensko tamno!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/6/13 22:07

    Само Енчец !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/13 00:14

    Браво на момчетата. Направиха много силен и заслужен турнир. Пожелаваме им успехи и късмет в Сливен.Честито.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/6/13 14:39

    Сега е редно кмета да им направи: Стадион !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/6/13 17:29

    POZDRAVLENIYA MOMCETA!GORDEYEM SE S VAS! STRAHOTNI STE...POJELAVAM VI PITUVANETO DO RIO DA SE OSISTESTVI.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/6/13 09:18

    СУПЕР СТЕ ЕНЧЕЦ! НЕКА УСПЕХИТЕ ВИ ДА СЕ МНОЖАТ. ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ УСПЕХ В СЛИВЕН.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.