Волейболна „Арда" счупи каръка в Суперлигата, като след 7 поредни загуби победи с 3:0 „Левски бол". Това се случи тази вечер в спортна зала „Арпезос" в Кърджали. В отделните части - 28:26, 25:22, 25:15.
С този успех „небесносините” записаха трета победа в шампионата на първата ни група, като със седем загуби и 11 точки се придвижиха напред и вече са на девето място в класирането.
Над 1000 зрители препълниха зала „Арпезос”. Ключов бе първият гейм, в който домакините обърнаха на два пъти резултата в своя полза, след силни изяви на Коце Митев и Невен Нешев на сервиз. „Арда” поведе с 24:22, но не успя да затвори гейма, като играта продължи извън 25-тата точка. С основен принос за успеха в решителните минути бе Кирил Хаджиев, който бе неспасяем в атака и след негово отиграване домакините затвориха гейма.
Снимка: Вальо Христов
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/12/13 19:54

    Браво на момчетата!!!
    Този Левски онзи велик отбор Левски ли е или поредната измама на оня педофилстващ бизнесмен Данчо Лазаров???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/12/13 19:59

    Браво пичове добре че Митев се върна отдава им се тази игра на нашите но лошото е че избират мачове и сме много зависими от Митев а освен това ако успеем да намерим по-добри съзтазатели освен Кавалджиев и Пенчев ще е добре

    ОтговорИзтриване
  3. Войко Воинов-България20/12/13 20:22

    Браво момчета, доставихте голямо удоволствие на волейболната общественост в града ни навръх наближаващите празници.Започнахме с ЦСКА и завършихме с ЛЕВСКИ,това е добър знак за следващата година.Бъдете живи и здрави и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/12/13 20:25

    BRAVO MOM4ETA VREME BE6E DA SE STEGNETE NE MOJE DO PREDI GODINA I POLO DA IGRAE6 FINAL ZA KUPATA A SEGA DA SE BORIM DA NE ISPADNEM 4ESTITO I NEKA OT TUKA NASETNE SAMO POBEDI

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/12/13 20:38

    А МАЧА С БОТЕВ (ЛУКОВИТ) КАКВО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ БЕШЕ???????????????????

    ОтговорИзтриване
  6. Браво момчета страхотна победа :)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.