„Целта пред нашия екип в работата с бъдещите ни клиенти е те да влизат със своите идеи и да излизат с тяхното решение". Това обяви ръководителят на местния клон на Българо-американската кредитна банка Стамен Дафинов по време на официалната церемония по откриването на първия клон на финансовата институция в Източните Родопи. Заедно с председателя на надзорния съвет на банката Цветелина Бориславова той преряза лентата на офиса в центъра на Кърджали. На официалното откриване присъстваха зам.-кметовете на общината Елисавета Кехайова и Мухарем Мухарем, както и председателят на КРИБ-Кърджали и Асоциация „Перперикон" инж. Фахри Идриз.
„БАКБ иска да се докаже като лидер на кредитния пазар с ясно изявен фокус, новаторски решения към своя клиент и силна мотивация и вяра в общия успех на всяко одобрено начинание на нашите клиенти. Залагаме на иновациите като бъдещето на финансовите институции. Този офис ще е в помощ и подкрепа на своите клиенти", заяви Цветелина Бориславова.
„Може да ми честитите, вече си имам моя банка", прикани пък енорийският свещеник отец Петър Гарена, веднага след като извърши водосвета за здраве. Той изрази надежда градът да получава необходимата подкрепа от ръководителя на местния офис на банката Стамен Дафинов.

На снимките: Стамен Дафинов посрещна гостите и след водосвета заедно с Цветелина Бориславова преряза лентата на новия офис на банката
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/6/14 19:23

    Къде се намира офиса на банката в Кърджали?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/6/14 09:49

      Do policiqta na agala s obshtinata starata tokuda bank

      Изтриване
  2. Анонимен12/6/14 19:27

    Цветке, ко стана, а?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/6/14 20:07

    Да ви е честито новата придобивка!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/6/14 22:54

    УСПЕХ НА СТАМЕН ДАФИНОВ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/6/14 23:55

    Celiya sistav na sida e tam da ne se stanali i te bankeri

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/6/14 23:56

    Abe redakciyata zashto ne poblikuvate komentarite ni aaaaa.bokluci i viye ste sishtite bokluci kide e svobodata na slovoto a?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/6/14 17:28

    Българо-американска Кредитна банка.За какво ли ни?За да не остане нито един гражданин без кредит в този град.Жалко,че моста не е много висок,затова пък си имаме язовирна стена,там е със сигурност...

    ОтговорИзтриване
  8. Някой да ви кара насила да теглите кредит?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/6/14 19:21

    В Европейските държави хората живеят само с кредити...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/6/14 19:23

    безперспективен живот в умрелият град,драга Светла
    Искате ли още да дискутираме по въпроса ?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/12/22 06:19

    Тези лелки пред банката само пушат бе га има време да пускат кредити и зиме и лете всички с цигарите затваряне на банката или други служители тези ни ги бива

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.