Детската площадка в междублоковото пространство на комплекс „Младост" в Кърджали да бъде обновена. Това поискаха живущите там деца от водача на листата на Коалиция БСП-Лява България Милко Багдасаров. Те го поканиха официално на тържество – концерт, който се проведе на старата и почти разрушена детска площадка. Песни, танци и много веселие съпътстваха детския празник, организиран от самите тях в подкрепа на каузата за изграждане на ново съвременно място за игра на малчуганите. Оказа се, че това не е първи зов за помощ, който те отправят, но само водачът на листата на БСП Милко Багдасаров е взел присърце проблема на хлапетата и се е отзовал на апела им. Доволни, че най-накрая някой им е обърнал внимание специално за него Мартина Костова и Жанета Желязкова изпяха „Една българска роза" на Паша Христова. Още на следващия ден с ударна акция по почистване на мястото от треви и храсти, и боядисване на катерушките, пейките и малкото игрище за волейбол се включиха Младежката организация на БСП в Кърджали, с председател Кристияна Арабаджиева, която е и кандидат за народен представител от листата на социалистите. Само два дни бяха достатъчни детската площадка да се превърне в предпочитано място за игра.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/10/14 14:13

    Отново виждам ученици от СОУ Славейков...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/10/14 15:28

    1/10/14 14:13 Сложи очилата и пак се вгледай. Блокът е Младост, супер център на града. Там живеят само началнически гочета и децата им учат в централни училища.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/10/14 16:16

    Opredeleno ne dovijdash nemoje li v mladost da jiveqt uchenici na slaveikov EI TROL GERBERSKI

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/10/14 17:23

    Milko ela da vidish v kv.Veselchanie niama nikakva decka ploshtatka .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/10/14 17:58

    миналата година беше синя детската площадка, тази година червена а другата година ........... ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/10/14 18:08

    Ами какво да говорим за възрожденци,вчера и снощи родители като ненормални висят цял ден и вечер за да запишат децата си на ясла,това е пълна простотия,плащат на певици и на купони по хилядарки,а една детска никой не се наема да направи в квартала,та за детски площадки пък дума да не става,тук таме останали по някое желязо от 70-те години

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/10/14 00:58

    Абе гербаджиите не я ли боядисваха тая същата площадка преди една година? Каква боя са ползвали, та всичко пак е в ръжда? Ужас, и там работата им като навсякъде - щъкат, мажат, пък после бспто трябва да им оправя бакиите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/10/14 07:51

    Едно добро дело направил човека и Герберските тролове веднага да го оплюят. Милко мисли и за пенсионерите и за децата на Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/10/14 21:40

    Kakvo da ochakvash ot tezi gerberi - te sa takiva tapaci che darwin se obrashta v groba ot tiah!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/10/14 22:05

    vzemi da napravi6 edna plo6tadka i vav vazrojdenci,4e u4enicite ti nqma kade da igraqt .naokolo samo se stroqt kooperacii,stana tolkova podtiska6to v kvartala.kato v geto sme

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.