Малко преди Нова година делегация на ДПС-Кърджали е била на аудиенция при почетния председател на партията Ахмед Доган в Боянския сарай. Това съобщава Клуб Z. Медията, собственост на бизнесмена Огнян Донев, пусна преди месец и неверни сведения за конфликта между Реформаторите и ГЕРБ в Кърджали.
Изданието посочва, че повод за посещението е била прекомерно голямата власт, която Делян Пеевски има в партията. "Ага, тази партия е турска, какви са тия еничари". Това била една от репликите, които чул Доган от своите подопечни.
Доган се опитал да успокои напрежението като обяснил на хората от Кърджали, че Пеевски има власт най-вече в София и Пазарджик. Те обаче му заявили, че "успелият млад човек" действа с размах и върти бизнес в цялата страна, твърдят хората на Огнян Донев. Според тях лидерът на ДПС Лютви Местан клонял към позицията на местната структура в Кърджали. Това довело до напрежение между него и Доган. Почетният председател на партията категорично заявил на формалния лидер, че неговата работа е само и единствено в парламента.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/3/15 18:00

    TAYA PARTIYA E AGENTSKA I NA TURSIKTE KOMUNISTICESKI BOKLUTSI.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/3/15 18:24

    много ясно му е казал,кюлия и бизнес.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/3/15 18:30

    Турската версия на БКП

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/3/15 19:41

    Най-ниските и първи звена във войската ще са в низходящ ред - аскер, еничар, червен башибозук. Моля всички по местата си!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/3/15 20:29


    600 хил. българи работят, но живеят в бедност

    Българите получават най-малко на час в ЕС - 3.7 евро
    600 хил. българи работят и въпреки това живеят в крайна бедност. Това стана ясно в петък по време на синдикална конференция по проблема, организирана от КТ "Подкрепа". В така наречената категория "работещи бедни" влизат хората, които работят и получават заплата под 67 на сто от средната за страната. За последното тримесечие на 2014 г. това означава доход до 567 лв.

    Официалният праг на бедността от началото на годината се увеличи до 286 лв. Въпреки че се увеличава, минималната заплата всъщност е под тази линия, като се приспаднат данъци и осигуровки. Най-ниското възнаграждение получават 170 000 работници, или 8% от всички заети у нас, по информация на социалното министерство към средата на миналата година. Според КНСБ пък под линията на бедност живеят около 23% от домакинствата у нас, или 1.67 млн. души.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/3/15 21:54

    България трябва веднага да последва примера на Румъния в правосъдната реформа.
    Това ще доведе и до бързо възстановяване на инвестициите, работните места и икономиката.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/3/15 22:33

    A jenite socialiski kakvo stava sas tiah

    ОтговорИзтриване
  8. zafer erturk- zdravko serbezov2/3/15 22:54

    Някой са ходили някога за да се оплачат от някого пред великия везир Доанчо.
    То е яасно че яаца има и пилета нема да има.
    И друго е видно плячката в БГ намалява и че не остава за крадене и присвояване.
    Идва време да се изпохапат и да се изпотрепат.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.