Дарителска акция за набиране на средства за нови гвардейски униформи стартира Езиковата гимназия в Кърджали, заедно с училищното настоятелство и Регионалния исторически музей.
„Нека продължим заедно да възпитаваме младите хора в патриотизъм и национална гордост. Вярваме, че ще бъдете съпричастни!", призовават от ГПЧЕ „Христо Ботев". Със събраните средства ще бъдат закупени 30 нови униформи за уникалния в цялата страна ученически гвардейски отряд. Цената на една униформа е 300 лева.
Списъкът на дарителите ще бъде публикуван на електронните страници на Музея и Езиковата гимназия.
Банковата сметка, на която могат да се превеждат средствата е:
BIC FINVBGSF
IBAN BG92FINV 91501000270036
ПИБ клон Кърджали
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/15 15:44

    Точно така! Браво! Гвардейската униформа има за цел да демонстрира Независимостта и силата на България. Тази България, която е предвождана от Княз Александър Батенберг - силна, несломима България! Респект!

    Добре че не е на власт и е в нищета червения башибозук че езиковата щяха да ходят с мужские рубашки в комплект с османски шалвари. Тикме.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/15 16:30

    koy pomaga .tirci pomagat

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/5/15 16:51

    ( към 15:44 ) В това да се носи нечия носия, да се играе нечий народен танц, да се учиш на нечия традиция и т.н. няма нищо лошо. Даже това би отворило ''конските капаци'' на такива като теб ! Няма да се оправи тази държава и този народ с тези мисли. Иначе подражават на западноевопейците, ще целувате задниците на англичаните и американците , ще удряте по едно сиртаки в механите, НО винаги ще намерите начин, по който да изтъкнете и обидите с нещо българомохамеданите. Интересно кой наистина ще дари теза пари .. българин или някой турски бизнесмен ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/15 17:49

    Объркан е червенобашибозуколюбеца от 16:51! Объркан е, главата му е замъглена от комунистически беляния, неясни!

    Възхалява той, възхвалява червения башибозук до нивото на на българомохамедани -
    В грешка изпаднал е! -> Шамар, тикме да се опомни блудния неразбран плебей!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/15 21:44

    Къде се изпариха 16 милиарда лева от новия дълг.....къде е КАРАФИДОСОВА и Вежди Рашид...за тях не е проблем през две- три години да дарят цялата сума....народа няма пари за лекарства,за ток и други режийни.......

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/5/15 00:25

    Абе Миро 21:44 ориентири се вече - или рубли или лири, какви левове търсиш?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.