Гимназията с преподаване на чужди езици „Христо Ботев" в Кърджали за поредна година ритуално отвори врати за своите ученици на 15-и септември. С химна на България гвардейците на училището издигнаха националния флаг, зазвучаха и фанфарите на музикалната формация на Езиковата, тържествено  бе посрещнато училищното знаме.
С „Добре дошли!" и пожелания за увереност в предстоящото пътешествие в света на  науката, творчеството, спорта и иновациите бяха приветствани всички ученици на гимназията. „Доверете се на Вашите учители. Приемайте и осмисляйте знанията, които Ви дават. Те ще Ви вдъхнат самочувствие и кураж да откривате нови непознати светове и да бъдете победители. Не се огъвайте пред трудностите, а ги приемайте като поредното предизвикателство. Бъдете силни  и упорити и носете с достойнство името
„ботевци", поздрави възпитаниците на училището директорът Йорданка Чавдарова.
Нов символ - ключ на знанието, бе връчен на най-добре представилия се новоприет гимназист-Доан Ниязи Шакир, който символично го прие от името на всички свои 180 съученици, приети във випуск осми клас през тази учебна година.
Поздрав към тях отправиха и представителите на Ученическия съвет в училището.
Песни на български, немски и английски език озвучиха училищния двор и внесоха много настроение сред всички събрали се на тържеството ученици, родители и гости.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/9/15 15:19

    chestit praznik i ot mene i muzikpozdrav "Tigre, tigre"!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/9/15 16:35

    Нов символ - ключ на знанието, бе връчен на най-добре представилия се новоприет гимназист-Доан Ниязи Шакир, и с какво се е представил най добре след като е новоприет , как разбрахте за качествата му ми е много интересно

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/9/15 16:43

    16.35 - Ами щом си толкова некомпетентен да те светна. Новоприетият гимназист Доан Шакир явно се е представил най-добре на изпитите за прием в Езиковата гимназия. Затова са му връчили ключа на знанието на него. Елементарно е, Уотсън! Не се излагал друг път с такива коментари!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/9/15 20:44

    Не се излагал друг път с такива коментари! ne e излагал a e izlagaiiiiiiiiiiiii
    i 2-ro da ne bi da e iskaral 7.00 na tezi priemni ispiti be Serlok Holms ot 16:43

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/15 22:35

      Пише се иЗпит. Май ти и двойка няма да изкараш!!!

      Изтриване
  5. Анонимен16/9/15 10:50

    Ми... и Кобрат Пулев се пише с О, ама вие го пишете с У

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.