За кандидат-кмета на Кърджали от ГЕРБ Илия Илиев предизборната кампания започна с кръводаряване.
От 25 септември до 24:00 ч. на 23 октомври е срокът на предизборната кампания за местните избори. На 25 октомври, освен за кмет, ще трябва да пуснем бюлетина и за референдума. От народа ще се търси отговор само на един въпрос – дали да има електронно гласуване.
Членове и симпатизанти на ГЕРБ дариха над 5 литра свежа кръв за нуждите на областната болница в Кърджали. В доброволческата акция се включиха 12 кандидати за кметове, общински съветници и доброволци.
„Стартираме ударно предизборната кампания със заявка да оздравим организма на местната власт и да я пречистим. Крайно време е управлението да живне. Какъв по-добър символ от един безвъзмезден хуманен акт като кръводаряването“, обясни Илия Илиев. Гражданите, включили се в акцията,  поискаха от бъдещия градоначалник да инициира  промяна  в остарялата нормативна база, която да стимулира кръводарителите. Кръвовземането бе извършено в специализирания мобилен кръвен център на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“,   преназначен за кръводаряване на терен. Сред дарената кръв имаше и такава от редки групи. „Това е знак, че през следващите 30 дни няма да сме разточителни, а обърнати към хората и техните реални нужди. И нека кръвопускането по време на избори да е само за медицински цели“, пожела Илиев.  
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Шафранде25/9/15 11:00

    Аз ще гласувам за Димо -нафтата ,кмет и Васко ,съчана, председател но общинския съвет

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/9/15 11:13

    Ауууууууу

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/9/15 12:16

    Да разбираме, че ще има кървави избори ли?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/9/15 12:37

    Шафранде, за който си искаш гласувай. Това си е твое право, но да си дойдем на въпроса за кръводаряването. Като гледам на снимката не са първа младост, а и няма откъде да я намерите тая младост. Освен да им позвъните от големите градове и на запад да дойдат да дарят кръв. Кръв се дава-- и е най-качествена--дарена от млади хора. Навремето мой човек даде кръв на Х дете и едно мюсюлманце, но кръвта, която дариха беше качествена. Човекът, който дари кръв нито пушеше, нито пиеше и най-вече беше млад, това го зная от една докторка, която насилствено ги изпратиха със съпруга си (и двамата лекар-гинеколози-...) в Туркие. Кръводарител съм била, но забележете, не сега, а на младини...Поне снимайте някоя млада за парлама, Ха-Ха-Ха

    ОтговорИзтриване
  5. Перфунде25/9/15 13:35

    Шафранде, аз ще гласувам за Пейзана дето продава метли на сергията на пазара ,че като стане кмет да ги измете всичките с тези хубави метли

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/9/15 15:32

    Кой друг да дава кръв,тя на хората кръвта е изпита.И тази карта не е печеливша.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/9/15 11:16

    Всеки се бори за кокала !
    thg23#&598Hjklbvxxxxxm,.,x444$$$222***()+)%%%##@@@!!!YYYYY

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/9/15 12:42

    ГЕРБАДЖИИ- ПОПУЛИСТИ !

    ОтговорИзтриване
  9. хА-хА-хА26/9/15 21:14

    ГЕРБ = бкп, бОЙКО бОРИСОВ = тОДОР жИВКОВ, цВЕТАН цВЕТАНОВ = пЕТЪР мЛАДЕНОВ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.