Пети ден вече в джебелското село Рогозче и още 5 населени места в района липсват телефонни и интернет услуги от мобилния оператор Мтел. Няма връзка с възрастни хора в селата, алармира кметът на Рогозче Мустафа Сюлейман. „И преди е имало проблеми с покритието, но никога в толкова дълъг период от време. От понеделник стотици нямат мобилна връзка, липсва и интернет. Три пъти съм сигнализирал Мтел, а операторите ми задават въпроси от рода на: „Какъв телефон ползвате? Какво изписва на екрана?" и т.н. Нито веднъж не ми казаха, че са започнали работа по отстраняване на проблема. Сигнализирах и на Център 112. Оттам ми обясниха, че ще уведомят мобилния оператор, но вече пети ден-нищо. В селата без покритие живеят около 1000 души, поне половината ползват услугите на Мтел", посочи за 24rodopi кметът на Рогозче.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/9/15 13:21

    Тия знаят само пари да събират,последно време няма никакъв обхват на Мтел.Само ало ало и се разпада разговора или няма връзка.Безобразие

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/9/15 13:35

    Най скапаният оператор

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/9/15 16:54

    Аз имам няколко телефона на емтел ще се откажа от тях в Бенковски почти винаги сме без сигнал от години не се взимат никакви мерки. Преди минути получих сметката ми е над 80лв само за двата телефона така се получава защото за да те чуе насрещния трябва 5 пъти да го набера ТЪРПЕНИЕТО МИ СВЪРШИ КРАЙ ОТКАЗВАМ ДА БЪДА БАЛАМА КЛИЕНТ МТЕЛ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/9/15 17:02

    Nagli kradtsi.Ot obshtinata da si razmurdat malko ugoenite si zadnitsi.Ili vi interesuvat samo izborite.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/9/15 17:39

    benkovskiyi konushmayalim senelrceyok

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/9/15 21:20

    Пиши или на разбераем турски или на български бе тикеиник прост

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/9/15 21:20

    Пиши или на разбераем турски или на български бе тикеиник прост

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/9/15 22:11

    Аз повече бих се интересувал от регионалния мениджьр . Ако е човек службогонец а то си е такьв в централата в Кукуш хабер си нямат от тегобите Кьрджалийски. Затова и се прехвьрлих на дриг оператор. Тук е думата дали като получават лиценз това не е условие. Кьде е омбудсмана в Кьрджали явно е че става дума за некаствена услуга Или да питаме кой е брадчеда от мтл продажници за стотинки тровят хиляди.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/9/15 22:18

    къв турски хора ейй в българия живеем

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/9/15 22:29

    Mtel sa izmamnici

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/9/15 07:10

    Redjeb ot lisicite ima obhvat za vsi4ki

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.