Уважаеми жители на община Кърджали,
На 25 октомври 2015 година, избирайки номер 4 в бюлетината за кмет на община вие, гражданите на Кърджали, направихте разумния избор, дадохте своята категорична и ясна подкрепа за промяната, която преживя нашата община през изминалите 12 години, за да продължим заедно напред.
Вие, скъпи съграждани, гласувахте доверие на кмета, пред който стои предизвикателството да надгради постигнатото през последните години, и в същото време дадохте своята оценка за досегашната работа на общинското ръководство. Чрез вашия вот вие гласувахте за динамичното развитие на Кърджали и дадохте поредния урок по заедност и толерантност на тези, които се опитваха да ни разделят и противопоставят.
Искам да благодаря на всичките над 18 000 избиратели, които ми повярваха. Увеличението на подкрепата в сравнение с местните избори през 2011 г. ме натоварва с допълнителна отговорност, която ще оправдая като бъда кмет на всички граждани на общината, какъвто съм бил и през предишните си три мандата. Искам да ви уверя, че политиката на заедност ще продължи и през следващите години, защото сме силни само и единствено, когато сме заедно. Предстои ни още много работа, за да превърнем Кърджали в града на своите мечти. Ще продължа да работя така, че всеки мой съгражданин да се чувства горд от промяната, която ще осъществим заедно за успеха на Кърджали.
Скъпи жители на община Кърджали,
Вярвам, че през следващите четири години всички заедно ще продължим да преобразяваме Кърджали и да го превърнем в сигурно, спокойно и уютно място за живеене. Предстои ни много работа за подобряване на: инфраструктурата, качеството на околната среда, привличане на инвестиции и откриване на нови работни места. Вече имаме договорирани 21 млн.лв. за нови проекти, както и инвестиционна програма за 380 млн.лв. за новия програмен период 2014-2020 г.
Реализирайки всичко това, ще превърнем Кърджали в наистина модерен и съвременен град. Обещавам и ще го направя, защото Кърджали за мен е кауза!
Инж.Хасан Азис, кмет на Община Кърджали
24rodopi.com                  
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/10/15 10:58

    dobre ,dobre razbrahme veche .Kolko pati shte go publikuvate ......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/10/15 11:13

    Vyarvameti ce ce napravis vsicko hubavo za grada i za horata kmete tisi nasa gordost

    ОтговорИзтриване
  3. Съчовете27/10/15 11:14

    Кмете ,видя ли че ние съчанлийте от Гледка сме с теб

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/10/15 12:03

    Сега да видим как ще си изчистим предизборните плакати

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/10/15 12:09

    Лека по лека се изнасяме!Друго не ни оставихте!Аз не гласувах!Нв съм от Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/10/15 13:04

    Не бъди кмета на селските кметове този път.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/10/15 14:39

    Честито г-н Азис,
    Да се надяваме, че през този мандат, ще обърнете повече внимание за ремонта на местните и кварталните улици, както и на въжения мост за Възрожденци и площадките пред блоковете в този квартал, особено между бл.10 и 11. Нека и своевременно да се боядисват разграничителните пътни ленти. Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/10/15 15:14

    не ни остава нищо друго освен да се изнасяме.......

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/10/15 15:41

    Само да припомня на кмета, че не всички граждани са гласували с въпросната бюлетина и да не ме вкарва в това число. Освен това той бе избран с не малка част от жителите на селата от Община Кърджали. Нека не ми се пъчи толкова. Би било добре някои от уважаваните от мен местни анализатори кажат какво е съотношението на гласовете в самия град.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/10/15 21:57

    Защо г-жа Бахар Палова я няма сред съветниците?
    Искам отговор г-н Кмет??????????

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/10/15 22:51

    И аз искам да имам един нормален чивешки живот.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/10/15 07:58

    Силни сте,защото няма кой да ви измете един път за винаги....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.