Възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии в община Момчилград ще започнат да се изплащат от 2 ноември, понеделник, съобщиха от общинската администрация.
Това се отнася и за всички, които са взели участие и в секционната избирателна комисия на балотажа идната неделя за кмет на кметство Татул.
Те ще могат да получат своите възнаграждения в стая 18 на общинска администрация, от 10.00 часа до 17.00 часа, като представят удостоверение за член на СИК и лична карта.
Изплащането на възнагражденията на членовете на СИК в община Кърджали, участвали в изборите за общински съветници и кметове на 25.10.2015 г., ще започне от понеделник - 02. 11.2015 г., след 13,00 часа, в Информационният център на 1 етаж на общинска администрация Кърджали.
Възнагражденията се получават лично.
В понеделник започва изплащането на сумите и в другите 5 общини
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/10/15 18:45

    В изборната нощ след обявяватето на резултатите кой бивш кандидат кмет мяташе гюбеци в щаба на ДПС в Момчалград ?

    ОтговорИзтриване
  2. бивш комунист29/10/15 21:53

    Е*аси ма*ката! Един е на избори в Кърджали , друг в Н-ското селце с 3-ма жители , а комисията е от поне 5-6 човека ... и по-вече! И .... кой какви пари взема за положения труд!
    Ехххх, Мая, Мая, .... ОБИЧАМЕ ТЕ!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/10/15 08:41

    по колко пари ще дават знае ли някой

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/10/15 09:18

    Дано да има промяна в сумите, поне за хората, които не са спали 30 часа за да предадат протоколите

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/10/15 17:23

    Години наред едни и същи сол ташаци се въргалят в комисии като председатели, членове, застъпници. Хора не можещи да съберат две числа, незнаещи своето ЕГН се стимулират с някаква форма на признателност, че са тъпи и лоялни, че част от някакво стадо и като кон с капаци вървят подире избраници избрани от същите тях. Колко е тъжна картината!!! И накрая усмивки и гуляй че са дали нещо на обществото, на народа, а в същност атмосферата е обхваната от мирис на паразити и лакеи, на послушни подгласници, на избрани тепегьози, половината нагласени алчни и жадни за народни пари безполезни съветници.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/10/15 20:08

    Абсюлютно си прав колко е тьжно в тази криза комисии от по 10 души да провеждат избори. Всички са посочени за благодарност и се мислят за нещо велико. Освен председателите по вечето са неграмотни. И на изборния ден пременени и с мислите че са нещо.Особенно са интересни когато пристигат големите им началници. Живеят с презумцията че света е техен. Жалко ,жалко много интелигентни високооброзовани хора гледайки този фарс още по вече се отвращават от тьжната днешна действителност.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/11/15 00:25

    Ако питаш мен най-неграмотните са председателите, и най-вече, които са от ГЕРБ... Не могат да попълнят протоколите и затова чакаме с часове за да предадем книжата...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.