Скандалът „СПИН плъзна в родопско село" всъщност бил плод на… завист заради пари изкарани от гурбет. Това разказаха жители на Лещак за „Родопи voice". Именно маданското село бе посочено от столична медия за епицентър на ХИВ епидемия в Родопите. Според изданието 30-годишен хомосексуалист успял да зарази трима души в населеното място след като се върнал от околосветско пътешествие като механик на кораб. М.Л. продавал сексуални ласки на местни за по кило боб, месо и други хранителни продукти.
„Човек с подобни инициали не съществува в селото. Наистина има няколко момчета, които работят по корабите в Германия, но те не пътуват, а боядисват старите плавателни съдове. Изкарват много добри пари и цялата тази „новина" вероятно е плод на друга групичка техни завистници. Здрави и прави момчета, никое от тях няма хомосексуални наклонности", категорични са жители на Лещак.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/15 12:22

    Във всяка лъжа има малко истина...!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/15 12:41

    Тези които завиждат на гурбетчиите са най мързеливите хора на планетата, Ако не ти се работи в чужбина отиди да работиш в София , и там не искаш, тогава да еба вашата мама нещастна,,,

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/15 15:08

    12:41
    ашколсун бе чоджум, подкрепям те на 100%, ... беше изпробване на хората, как ще реагират. който не е излизал от града, как може да реагира-- със завист нищо не се постига, а с много труд и само труд...има хора, които работят извън бг..., а някои от тях са чувствителни. аз им казвам на тези, които гледат в хорската чиния-- може акъла да ни вземете, но ръцете никога..., а на злобарите им пожелаваме спокоен ден!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/15 14:04

    Всички селяни в хоремага са се изреждали на траверса,след това са се качвали на жените,на козите и на кравите.И сега цялото село е болно от СПИН.Да се огради с ограда и да се запали като дюшек с бълхи:)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.