И без скандалите Карадайъ щял да смени Местан през април, твърди турска медия
Истинската причина за изгонването на Лютви Местан от ДПС е срещата Бойко Борисов – Ахмед Давутоглу – Лютви Местан. Това пише в анализ в „А gazete" турският журналист Гюрджай Джем. При посещението си в София на 15 декември миналата година, освен официалните разговори, турският премиер Ахмед Давутоглу е провел и неформални срещи.  Доган имал очаквания за разговор с Давутоглу, но турският премиер дори не се интересувал как се чувства той, пише турският вестник.
„Доган излязъл от релсите заради тристранната среща, на която участвали турският министър-председател, българският му колега и Лютви Местан", пише турската медия и посочва, че „солта и пипера на това мероприятие, е отсъствието на преводач".
Ще припомним, че първи представител на 24rodopi.com съобщи в студиото на Нова телевизия за срещата във формат „Борисов - Давутоглу - Местан".
Не декларацията за свалянето на руския изтребител, а срещата на 15 декември е капката, която преляла чашата, пише турската медия. Преди това още Доган бил решил да освободи Лютви Местан на предстоящата Национална конференция и на негово място председател да стане Мустафа Карадайъ, посочва „A gazete". Разговорите на 15 декември провокирали последвалите процеси. Ще припомним, че на 17 декември Ахмед Доган говори близо половин час пред повече от 100 души на празнична вечеря в така нар. „Боянски сараи" и освен геополитическия анализ, отправя и убийствена критика срещу Местан за декларацията му за сваления руски изтребител и за действията му като председател, който игнорира „колективното тяло".
24rodopi.com

Хората на Местан: Ще има втора вълна депесари, които ще дойдат при нас!
Изселнически организации в общи инициативи с български сдружения, обещават „големи новини"
Четете по-късно в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

29 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/1/16 10:23

    Bravo Mestane davay napred

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/1/16 10:34

    Кой представляваше партията - Местан.Доган от години не се е показал на хората ни на митинги ни на др. мероприятия.С дистанционна ако иска да управлява греши хората се събудиха.

    ОтговорИзтриване
  3. С теб сме г-н Местан,ще се множим до изборите вярваме ти...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/1/16 10:35

    Da go duhat novodepesrite.Schte stanat loscha istoriq kato drugite predateli.Na izborite schte se vidi kolko sa malko i kolko sa slabi.Sled tova otcepnicite schte idvat da se molqt za hlqb pak.........no vseki da si hvaschta patq.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/1/16 11:19

      SAMO ot Europa shte specheli Mestan.predatel e tozi koito ne vijda horata kak ostavat na krak,a ne da sedish i da izchislqvadh milionite koito imash.lizachite ostahte samo.nito balgarski ni to pak turski mojete da govorite katto horata.ne badete tolkova egoistichni a vij te i obshtestvoto v kakvo polojenie e.

      Изтриване
  5. Анонимен25/1/16 10:52

    До 10.35: Вие хляб ли раздавате бе, амджък! Не ви ли стига, че 25 години мамихте народа, изроди такива!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/1/16 11:00

    Нищо не може да произлезе от политическите дивотии на Местнан! А тези дето го подкрепят са миризливи дьонмета!Какво можеш да очакваш от едно дьонме освен гьот! Нещастници заблудени!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/1/16 12:09

      Ti kskiv si be bokluk kolkoto i da ti teji mestan idva s golyama mosht

      Изтриване
  7. Анонимен25/1/16 11:09

    Тогава Бойко що се сърди,че Амет го търсил посрднощите?Щом като са направили "тройка",ще се търсят!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/1/16 11:17

    Няма нищо по-хубаво от лошото време...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/1/16 11:18

    Ако не е Местан, да е някой друг, но с нови идеи които да работят за народа. Тия които подкрепят ДПС, да кажат какво са направили за 25 години? Само един плюс, само една точка, да кажат, това направихме за вас. Няма вече кой да им вярва.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/1/16 11:23

    Що за журналист е този Джем и откъде накъде той ще казва кой кое? Доган или Местан? За да оцениш даден ум, трябва да си най-малкото на нивото му

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/1/16 12:02

    Ще има хляб за хората на Доган, а също така и на хората на Местан. Клю клю и много работи си казват местните турци и мюсюлмани. Харесвали са го Доган, но сега харесват Местан(((с някои и други изключения ..., които са хора на Доган, все пак имат родители-строители и иска да им помогне с назначаването на някое топло и доходно местенце, визирам случаи, но ще бъда анонимен, относно Доган))), защото е от този край. Точка слагам. Очаквайте продължение.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/1/16 12:17

    ""До 10.35: Вие хляб ли раздавате бе, амджък! Не ви ли стига, че 25 години мамихте народа, изроди такива!"" - ТОВА Е МЪЖКО ИЗКАЗВАНЕ! СТИГА - КРАДЛИВИ И КОРКАЦИ БОКЛУЦИ ВЕЧЕ!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/1/16 12:20

    admina komentara kade e ve depesarsko vle4ugo

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/1/16 13:57

    Turtsite razçitat na tezi koito naistina i perfektno gi prudrujavat i dobrosivestno da rabotyat za za Izuçavaneto na mladejta ot Detska Vizrast Korena Istoriçesko i Kulturno minalo na Turskoto maltsinstvo I dase Viztanovi Tova koeto se izuçavase Prez vremeto na Stefan Stanbolov Turska Gimnaziya oddelna kulturni meropryatiya,Mediya Radio Televiziya Uçitelski Institudi za podgotovka za Pedagozi i Uçiteli za naçalna i osnovna i Gimnazialna podgotovka mladoto pokolenie za Turskite VUZ,ove Turska Mediya kat Radio i Televiziya i 25 Doganovata DPS e rabotila ne za Interesite na Maltsinstvata ll za Interesi na na Ruskoto razuznavane i interesi v Demokratiçna Bilgariya.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/1/16 14:15

    elektorata se sibyjda vece do tyka biaxte ostanaxa samo starsite koito oste gi manipylirat do kato niakoy kmet ne vlezne v zatvora ot dps kato kmeta na prilepsi djagata koito okradoxa naroda vece niama da vidiat glasove

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/1/16 14:30

    Потоп надушвам потоп!!!Е,ако ще спирате коментарами спирайте джанъм,то медията си е ваша ,както държавата е частна собственост на определени хора,а народа е нищо и никавци.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен25/1/16 14:33

    men dame kumandva edin pomak zbirkaliste ,tenisi imat partiy ni dirjavA,,.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен25/1/16 16:50

    Ахмед Местан всисчки само лъжат на7 км сме от Кърджали в селото все още няма вода 25 години само пълнят своя джоб

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен25/1/16 17:05

    кво толкова се учудвате бе хора. това е както българските партии-бсп и герб. който е видял помощ от някой близък, роднина депутат подкрепя бсп и обратното. имаме близки турци и мюсюлмани и те ни казват, защо харесват едни Доган и защо други Местан. Децата им живеят-женени,омъжени в Разград, Варна... да, родителите им живеят в Кърджали и подкрепят Доган, а много са бизнесмените и други на топли местенца, които са видели хаир, хубаво от Местан го подкрепят. Много е просто. Това чувам, това ви пиша. България върви на добре, но за определени хора. Тя цялата ни държава баджанашка. Може да си нищо, но имаш ли гръб-бсп,дпс,герб, Местан, Доган... А който си нема чичо Владика нема как да стане поп и затова много млади хора напуснаха българия и ще продължават да я напускат. Те точно това искат депутатите. Да заминаваме ! Здраве да е. Понякога да ти избодат очите ти изписват веждите. Навън е 100 пъти по-добре от тука. Омръзна ни да гледаме озлобени физиономии.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен25/1/16 17:14

    G-n İlhan Anday kıde v Turtsiya se izdava tozi vestnik i chiya sobstvenost e. Kakıv e tozi Gyurdjay Djem? İli zablujdavate chitatelite si s vestnitsi fantomi. Mnogo dobre znaem chiy patent sa dezinformatsinnite metodi na manipulirane na obshtestvenostta. Vseki uvajavasht sebe si jurnalist ili sobstvenik na informatsionen iztochnik ne bi pribegnal do takiva priyomi kolkoto i dohodni da izglejdat za momenta. Zashoto za v bıdeshte, za po-dılık period mogat da bıdat izkyuchitelno pagubni. V internet vremena sme, nyama gi onezi komunisticheski vremena na jeleznite perdeta za da se igrae na "zarivani glavi v pyasyka".

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен25/1/16 17:15

    За това "А gazete" дори гугъл не знае => "родопи24" си е измислил такъв сайт/вестник

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен25/1/16 17:18

    14.33
    Що ?Досега ти харесваше да те командва........и пак ще те командва.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен25/1/16 18:02

    TC türklere ne zaman sahib çıkacak??? Yetti canımıza artık!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен25/1/16 18:17

    Прост народ слаба държава. Ами напишете в гугъла A gazete и си излиза, кво пак журналистите от Родопито са ви виновни че не знаете как да търсите.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен25/1/16 19:03

    басри сали е с теб и фердун е с теб

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен25/1/16 19:17

    Брееейй, всички в тая Туркия от кол и въже събрани вече се пишат за журналисти и политически анализатори на българската действителност . Решиха си техните проблеми с терористите, та взеха да ни казват на нас кого да си харесаме за лидер

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен25/1/16 21:07

    измислена версия нищо друго

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.