„Който иска избори в момента, иска дестабилизация на държавата". Така зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева коментира призива на Радан Кънев за предсрочни избори. Тя обясни, че предсрочни избори означават спиране на започнатите реформи, на европейските средства и отстъпление от всичко добро, което е постигнало коалиционното управление.
„Ако това е целта на Кънев, нека да я изрече в прав текст", призова го депутатката от Кърджали. Тя бе категорична, че лидерът на ДСБ бори престъпността, мафията и ДПС не на дело, а от Фейсбук.
„Не съм го виждала в нито един от смесените райони на страната. Виждала съм, обаче Радан Кънев много приятелски да си говори с бившия лидер на ДПС, с когото имат много топли отношения още от лятото", твърди Карянчева, цитирана от „Епицентър".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/1/16 08:32

    Това е политика

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/1/16 08:43

    А сланина може ли да ручаме

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/1/16 09:12

    КОЕ Е СТАБИЛНО В ДЪРЖАВАТА,ЧЕ ГОВОРИТЕ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ?СТАБИЛНО ОБРАЗОВАНИЕ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,АРМИЯ ,ПОЛИЦИЯ ИЛИ ЗЕМЕДЕЛИЕ?ЗА КАКВИ РЕФОРМИ ГОВОРИТЕ ,ЗА ТЕЗИ ,КОИТО БЪЛГАРИТЕ ОСТАВАТ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА ПО ЗАПЛАТИ ?В ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ ТАЗИ ДЪРЖАВА Е НА АВТОПИЛОТ,ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ПОЛИТИЦИ СЕ УПРАЖНЯВАТ В УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА НА ГЪРБА НА НАРОДА!МНОГО ОТ ТЯХ ЗАБОГАТЯХА НА СЪЩИЯ ТОЗИ ГРЪБ!ЕТО СТИГНАХМЕ И ДО ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА СТАБИЛНА ЛИ Е?НЕСТАБИЛНА Е,ЗАЩОТО НЯМА РАВНОПОСТАВЕНОСТ ЗА БОГАТИТЕ ЕДНО ,ЗА БЕДНИТЕ ДРУГО!ИЗГОНИХТЕ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ДА ТЪРСЯТ ПРЕПИТАНИЕ В ЧУЖБИНА,АМИ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА,С КАКВО ВИЕ ПОЛИТИЦИ ПОМОГНАХТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ РЕШАТ ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ДЕТЕ?ГОЛЯМА БЕЗРАБОТИЦА,КОРУПЦИЯ ,ЗАВИСИМОСТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ТОВА Е САМО МАЛКА ЧАСТ ,КОЕТО ВОДИ ДО ЗАГУБА НА ИНДЕНТИЧНОСТ НА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ДЪРЖАВА.НЕ СЛУЧАЙНО И ТУРЦИЯ АКТИВНО СЕ ОПИТВА ДА СЕ НАМЕСВА В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ.В МОМЕНТА БЪЛГАРИА Е ЕДИН РАЗГРАДЕН ДВОР ,В КОЙТО ВСЕКИ СИ РАЗИГРАВА КОНЯ СИ.И ТОВА АКО Е СТАБИЛНОСТ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ СТАБИЛНА КОГАТО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ЗАРАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ ,А НЕ ЗА СЕБЕ СИ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/1/16 09:15

    Вече 26 год , потъваме все по на дълбоко , а лицемерите продължават да забогатяват !!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/1/16 09:19

    Цветооо,Цветооо.Хората не ги интересува какво мисли,и прави Радан.Хората не ги интересува даже и ти какво правиш.Откак спрях да ходя на тъпите ви сбирки,за да слушам монолозите ти,съм спокоен душевно.Как не ви дойде акъла на теб, и цялата ви пасмина в парламента,че на хората въобще,ама въобще не им дреме да вашите "отношения",с когото и да било.Хората искат само едно-достоен живот.Ако трябва,по гол гъз да се влачите,но щом сме ви пратили там,това е ваша основна задача.Нас не ни интересува нито дали сте жадни ,нито дали сте гладни ли сте.Ако искате умирайте от глад,но гледайте вашите ИЗБИРАТЕЛИ, да са добре.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/1/16 09:37

    Защо г-жа Караянчева не посети приюта за бездомни животни,където порят кучета и кастрират направо на плочките???? Където животните се обливат със студена вода и се държат гладни Много е лесно просто да си приказваш!!!! Пфууу!!! Направо тоя панаир ми писна!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/1/16 09:57

    Може ли да се сложи край на популизма?.Къде са реформите,за какви европейски средства и отстъпление от всичко добро става въпрос.Защо не се вижда престъпността,убийствата,корупцията в цялата държавна администрация.Ако всичко това са реформи тежко и ни горко.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/1/16 10:05

    Задача за второкласници и гербери.
    Радан Кънев е в топли отношения с Лютви Местан, а БойкоБорисов е в студени с #кой.Пита се в задачата кой даде на фирми на Пеевски обществени поръчки за около 200 милиона само за 2015г.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/1/16 10:19

    Ех Караянчева, а кой пи кафе с Местан? А кого подкрепя свинската империя? Вие сте сдушени и с двете ДПС та, набъркани тотално в свинския бизнес, а ти имаш наглостта да бълваш глупости.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/1/16 10:23

    Радан Кънев ще е следващият премиер.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/1/16 11:01

    Алоооооооооооооо ГЕРБ , ДОВИЖДАНЕ , страх ви е от нови избори

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/1/16 13:11

    А на кого Бойко казва Ахмет /б.а. Ахмет Давутоглу/ ? Толкова ли са гъсти с него,та го нарича така? Май бая е приклекнал пред турския министър председател.ГЕРБ сведе външната политика на България до битовизъм. Но явно толкова са възможностите,какво друго може да се научи в Симеоново...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/1/16 13:16

    Малко търпение де и без тва са ни яхнали до дупка...В момента свинята Пеевски строи цял хотелски комплекс на бат Бойку в ДУБАЙ и за тва премиера не го пипа и го гали с перце и не сваля охраната на Доганчу

    ОтговорИзтриване
  14. Писна ми да живея в тая шибана държава. И за да не се чудите, заминавам завинаги от България. Утре! Жал ми е за Вас, оставащите в България, но такъв е животът. Дава се един път и човек има правото да го изживее както на него му се харесва. Майната Ви!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/1/16 15:14

    До 20/1/16 13:11
    Бойко не е завършил Симеоново а Пожарникарския факултет, не бъркайте компоти с компютри, КОЙ ще го пусне в Симеоново???

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен20/1/16 15:14

    Коко така е и аз утре

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен20/1/16 15:15

    Герберите са СЕКТА

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен20/1/16 15:45

    Koko отивай си в майната ако искаш светът е дълго и широко имаш път и до Амерки мойто момче на добър час и повече несе връщай момко аде със здраве.

    ОтговорИзтриване
  19. С полет от София през Лондон в любимата ми Британска Колумбия - Канада, където сутрин хората като срещнат съседа си го поздравяват и го питат има ли нужда от помощ или друго нещо. Където усмивките не слизат 24 часа от лицата им, където ги няма озверелите физиономии. Дочуване !

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен20/1/16 19:42

    не се чувстваме добре. дълбоко нещастни сме. живеем в страх и безнадеждност. хаос и несправедливост.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен20/1/16 21:39

    През 2015г. продължи и системното вандализиране на мюсюлмански молитвени храмове в цялата страна, като в по голямата част от случаите полицейските власти и прокуратурата не проявиха необходимата заинтерисованост и активност в посока на установяване на извършителите и тяхното наказване. Продължава и отказът на властите да класифицират различните поругавания на молитвени храмове, като престъпление насочени срещу вероизповеданието и като престъпления от омраза.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен20/1/16 23:09

    Ще замина от тук

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен20/1/16 23:40

    От едната страна Мечката, от другата - Ятагана - плашат едните с другите и обратно и си играят вековната игра. Ние баламурниците вместо да им теглим една майна и да си оправим държавата ги слушаме като пеленачета, вече 140 години една и съща игра и няма да поумнее тоя народ и това е.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен21/1/16 11:31

    Колкото по зле за народа, толкова по-добре за шайката им.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.