Българският посланик в Анкара Надежда Нейнски подари десетки книги на български език на нашите изселници в Бурса.
Нейнски се срещна с лидера на най-влиятелната изселническа организация в Турция „Балгьоч" доц. Юксел Йозкан. Разговорите на дипломат №1 в южната ни съседка с ръководството на най-голямата изселническа организация се състоя в централата на „Балгьоч" в град Бурса.
Йозкан благодари на българския дипломат за посещението и за това, че се е запознала с проблемите на българските граждани, живеещи в южната ни съседка.
„Връчихме подробен доклад на г-жа Нейнски за проблемите, с които се спречкват нашите хора", каза Йозкан пред репортер на 24rodopi.com.
Томовете с българска литуратура, подарени от Нейски, са предадени на библиотеката на „Балгьоч".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/2/16 15:28

    DOST PARTISINI KONUSUYOLARRRRRRRR
    SAMO MESTAN

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/16 16:32

    Ашколсум Найде

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/2/16 17:38

    Dolu Mestan,Dolu predatelite.....DOGAN e nay golemia politik na BULGARISTAN

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/2/16 17:42

    Изселниците са си добре в Турция където има икономика и работни места.....а някой Български политик ще слезне ли при народа в БГ как си живеят при тая мизерия,глад.....има ли такива политици в БГ. ...нема и нема да има скоро

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/2/16 17:44

    България задължително трябва да мине под управлението на султана на Турция Ердоган и тогава може да се говори за икиномика,работни места и хубав стандарт за народа....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/2/16 20:21

    Доган си има АТАКА и ДПС даги съедини иначе няма шанс срещу Местан

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/2/16 20:54

    Аз сам Асан с партизанско име Ристо.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/2/16 22:02

    Stiga s tozi Mestan za malko ste go izkarate svetec ta toy bese politika nay blizo do Dogan a sega se pravi na svetena voda. Turcin sim no ne vijdam nesto pozitivno ot nego osobeno s diktatora Erdogan plus tova zastoto otivat da pravyat politika v Turciya a ne v Bilgaria vsicki said ednakvi a i horata sa kazali nov bardak sis stari ku.vi ne stava

    ОтговорИзтриване
  9. 20:21
    Хахаха
    Бравос бе Ристо. Заедно бяхме в Партизанският отряд. Пенко съм аз. Спомняш ли си как тарашиха нашата къща, търсили са ни, а ние всички се криехме в балкана, за да не ни хванат чорбаджиите..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/2/16 22:12

    Кое му е на тия шмекерите влиятелната организация то сами ги виждате и на снимката притиснати между две стени в една кошара срамота е бг дипломат да се среща с индивиди които се гаврят с българи и турци. На нас Турците ни се повдига като чуеме за тия пирати че са минали граница и са стъпили на българска земя то в бг не цари комунизма вече и ние турците мразим ето тези организации на продажници.То тези индивиди не защитават нито българските нито турските интереси и никой не ги ебе а някои си мислят че хиляди има зад тях което не е вярно.При избори хората гласуват сами за дпс за да не дойдат само и само комунистите но без да се усетят че гласуват за предателите си

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/2/16 23:01

    Не се връзвайте, ще видите след време какво идва. ДОСТ ще "възроди" ДПС в друг формат и кражбите и интересите ще продължат наново. Просто идеалът ДПС умира, за да се роди ДОСТ - "Вълкът козината си мени, но НРАВА НЕ"... Не е ли време да се ОБЕДИНИМ вече. Нема проблем между българи и турци, проблема е "изкуствен" не разбирате ли, само и само за да продължи "уж сериозната" кавга на големите, които всъщност скришном си поделят баницата на НАРОДА...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/2/16 23:48

      нийе се надяме да нейе вълк а е човек

      Изтриване
  12. Анонимен9/2/16 23:32

    Zaten Sega sme zad DOST s vsichki sili.napred i nqma spirane

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/2/16 23:49

      Do 23.32 vnimavay Pedro zad Teb tezi koito sa ot dost li dushman li bandata na agen pavel da ne mine i pak da ti gü turi

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.