Медийно оповестената забрана за пътуване до Република Турция за Ахмед Доган и Делян Пеевски е размахване на пръст, с тези информации се афишира точно медийна подкрепа за Лютви Местан, твърди народният представител от Кърджали Цвета Караянчева.
„В нашите региони българските турци получават основната си информираност от турските телевизии. Така че това е един от лостовете да се покаже, че подкрепата е снета от ДПС и вече е прехвърлена към Лютви Местан. Месеци наред след свалянето му от поста председател на ДПС получавам сигнали, че в турските медии определено се говори срещу Доган в подкрепа на Местан", казва в интервю за „Ретро" Караянчева.
Тя посочва, че реално няма партия ДОСТ, която бе учредена днес, но Местан и хората му получават подкрепа.
„Подкрепа за нея обаче има, макар и да не може да се определи до каква степен. Там върви линията „Турция – Местан" и „Русия – Доган". Хората, които живеят в тези региони, имат близки в Турция. Те имат сантимент към държавата Турция и споменаването на Русия заедно с темата възродителен процес е винаги болезнено. Затова се играе точно на тази струна. Друг е въпросът, че нито Местан, нито Доган знаят в момента точно с колко хора разполагат като подкрепа, защото местната власт е на ДПС. Хората, които подкрепят Местан, няма да излязат с лицата си, защото се страхуват точно от силата на местната власт. Много от хората в местната власт и в структурите на ДПС заявяват, че са с официалното си ръководство, но докога ще е така и дали няма да има изненади, никой не знае. Тестовете за една партия са най-вече местните изборите, а те са далеч", твърди Караянчева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/16 19:07

    Всеки да си гледа паничката !

    ОтговорИзтриване
  2. зафериус27/2/16 19:16

    Лошо караянчева очен лошо.
    От тоя тюрлюгювеч едно е сигурно.
    дост-лар и дпс еоод взимат твоето местетце.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/16 19:38

    Е важното е, че ти си знаеш, колко са ти гербаджийчетата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/2/16 19:39

    Mnogo toçen komentar.Az dosega byah glasuval za dps no nigoga nnyama da glasuvam za dps.Samo dost maskite paddnaha

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/2/16 19:48

    Ти данеби да знаеш с колко хора разполагаш?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/2/16 20:14

    АЗ ПОДКРЕПЯМ ГЕНЕРАЛА НА КАРАЯНЧЕВА-ВАСИЛ ДЕЛОВ, ТОЙ Е ОСВОБОДИЛ ДЯДО МИ ХАСАН ОТ ТУРЦИТЕ! КОЛКО ИНТЕРЕСНО 'ОСВОБОЖДЕНИЕ' Ц Ц Ц Ц Ц,...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/2/16 20:28

    A be cicek abla ti sas otrepkite v gorskata sistema nacelo s sukri i SVeTla Colakov ot DGS momcilgrad I krumovgrad sas kakav potencial razpolagate te ste vi razoryat dvamata maloumnici stegni gi dokato e vreme

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/2/16 20:54

    Капитанът на отбора КАЛИНКИТЕЕЕЕ се готви да избяга зад граница,вместо да предизвиква избори и в момента си прехвърля крадените милиардииии (1 милиард при Орешарски и 16 милиарда при Борисов-2) от народа,от децата и,от внуците и в офшорни сметки......

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/2/16 21:11

    ОСТАВКА ОСТАВКА...1 КМ гранична бразда при Орешарски е 250 хиляди лева,при КАЛИНКИТЕЕЕЕЕ на Бойко 1 КМ вече е 1 милиоооооон лева....алооооо Чичек ханъм това вече си е чиста кражба и корупция,за заплати,пенсии,детски няма,за кражби може да има

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/2/16 21:32

    i dps i dost sa obreceni da se pogubqt.tiy kato nqmat nayajdane sledva da se samoizqdat.kaka nie sme gotovi da leyem pot i krav za uspeha na GERB.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/2/16 22:05

    Караянчева ето сега сбърка.Ти ненавиждаше турците в редиците на ГЕРБ които по една или друга причина ги отсранихте като Мюмюн ходжата Джевдет от Джебел Реджеб от Крумовград и много други ноито сега са търсени от други партии.Причината е че те бяха с народа и с техните проблеми ь вие държахте эа други които ви подведоха

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/2/16 22:39

    А ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ ПРОДЪЛЖАВА ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ СА НАЗНАЧИЛИ НОВ ДИРЕКТОР НА РЗИ .СОБСТВЕНИК НА МАГАЗИН ЗА АВТО ЧАСТИ .НАЗНАЧЕН БЕЗ КОНКУРС .Г-О КАРАЯНЧЕВА ????????????????????????????????

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/2/16 22:44

    Е,щом казвате,че хората се страхуват от местната власт значи не знаете за някои случили се неща!Хората вече бият местната власт защото им омръзна и да не забравяме ,че времената са времена на Джихат.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/2/16 23:37

    AMK .... Senin esekler...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/2/16 10:57

      Заспаланкооооо заспаланко,поне гледей клипа на Сарафа-Истината за да разбереш,че не всички спят като теб!Eşeko!

      Изтриване
  15. Анонимен27/2/16 23:41

    защо да незнят дпс са русофили .дост. Dostlarındır

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен28/2/16 13:26

    Цвете твоите хора са най добри в кръчмите за справка отбий се в Крумовград да ги видиш в каква форма са!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/2/16 17:31

    Макар и късно след толкова плюене хората разбират и осъзнават че ДОСТ е партията на спасението и бъдещето за истинските мюсюлмани.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.