Кърджалиецът Георги Димитров е колабирал на летище в Лондон и бил транспортиран в местната болница „Сейнт Джордж хоспитал". Издирват се близки на мъжа, който е на видима възраст 50-55 години, с прошарена коса, мустаци и брада тип „катинарче", съобщиха за 24rodopi.com от здравното заведение. У мъжа не са открити лични документи, нито телефон.
Георги Димитров твърдял пред лекарите, че е трябвало да бъде посрещнат на летището от сина си Румен. Казал е също така, че 11 години е живял в САЩ и е американски гражданин. Говорел объркано български, преминавал на руски и английски.
Важно: Издирват се близките на Георги Димитров. За повече информация, може да се свържете с редакцията.
24rodopi.com

Добрата новина: Близките на пострадалия в чужбина кърджалиец Георги Димитров се намериха 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/16 21:26

    От къде знаете името на човека и, че е от Кърджали , след като у него не са намерени лични документи ? интересно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/2/16 22:11

      А ти прочете ли изобщо статията?

      Изтриване
  2. Анонимен27/2/16 22:00

    Защото в болницата в която е откаран,работи българка.Тя разпространи поста във всички български групи в Англия с идеята да помогне да бъдат открити роднини.И успя!Светът е малък,важното е ,че човешкото още го има в хората.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/16 22:16

    Първият коментиращ да беше прочел статията щеше да разбере всичко, ама на- повечето четат по диагонала и после мнение пишат. Ами това, че ням адокументи у него, не означава, че не може да си каже името и откъде е.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/2/16 23:32

    Има такова име Георги Димитров, но е от град Хасково, зъболекар, има офис до автогарата, ~ 45 годишен, баба му се казва Станка Кокаличева, чичо му д-р Кокаличев-пенсионер кардиолог,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/2/16 10:35

    ТОЗИ ЧОВЕК Е ОТ КЪРДЖАЛИ ОТ кв.ВЕСЕЛЧАНИЕ.И ИМА ДВАМА СИНА ДИМИТАР И РУМЕН И НАИСТИНА ЖИВЕЕ В АМЕРИКА......Е СИНА МУ РУМЕН НАЛИ Е ТРЯБВАЛ ДА ГО ЧАКА....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/2/16 15:33

      Странни хора, без документи?!

      Изтриване
  6. Добре. Пристигнал на летището....... Само, че как се лети без документ??????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.