Националното ръководство на ДПС няма да наказва непослушните активисти на партията в Кърджали – нито за странните ходове на съветниците и отказа им да изпълнят решения на ЦОБ за избор на председател на сесията; нито за преференциите, които пренаредиха листата и и по този начин авторитетни десепари останаха извън разпоредителния орган.
Съпредседателят на ДПС Рушен Риза, който е гост на отчетно-изборната конференция на партията в Кърджали, съобщи, че няма да бъде оспорен изборът на Раиф Мустафа за председател на Общинския съвет. Той бил сред 4-мата номинирани.
Ще припомним, че на две заседания на ЦОБ бе обсъждана ситуацията в Кърджали, където след 6 тайни вота ДПС не успя да избере шеф на сесията при положение, че в 41-местния орган разполага с 24 места, а за избор са необходими 21 гласа. След като Байрам Байрам се отказа от по-нататъшната битка, националното ръководство на Движението препоръча Халил Апти за председател, но изненадващо той се отдръпна в последния момент и местните предложиха за поста резервата Раиф Мустафа. Последният няма да бъде наказан и заради това, че при едно от гласуванията за председател се изправи срещу официалната номинация на ДПС Байрам Байрам.
Спокойни за бъдещето си в групата на ДПС са и 8-те „отличници с преференциите", които бяха заплашвани с наказание, ако не подадат заявление пред Общинската избирателна комисия за оттегляне.
Скандалите в ОбС на ДПС продължиха и днес. Конференцията започна с час закъснение заради спор дали да бъдат допуснати в залата резервните делегати.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/16 16:00

    Няма наказания, защото има Дост вече. Браво на Кърджали, имат си мнения.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/2/16 22:37

      те са способни на всичко бъдете внимателни

      Изтриване
  2. Анонимен27/2/16 16:26

    Ako vi stiska nakazvayte...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/16 16:32

    ДОБРЕ ЧЕ ТЕ ИМА ДОСТ ВЕЧЕ И КЪРДЖАЛИ ЩЕ ИМА МНЕНИЕ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/2/16 17:31

    Страх лозе пази

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/2/16 17:56

    Наказаните веднага при ДОСТ, пък и другите, са честни да минат към към новата партия.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/2/16 17:59

    E kato idvahte v selata i vikahte ,tezi koito sa protiv usloviyata na varhushkata dps nqma pravo da se kandidatira za savetnik ili selski kmet ,sega yadohte li hurkata pari shte ni davate na kolene shte padnete da se varnem v DPS no nqma nie si imame veche partiya mayka ili kakto vie kazvahte ,,bizim parti,,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/2/16 18:08

    Вие още ли не разбрахте че сте бита карта вече. За добро или лошо хората искат нещо ново. Писна ни вече 26 години да ни лъжете, старото поколение умря, младите са образовани, няма кой да ви вярва. Даже и от изселниците няма да имате гласове, както едно време ги докарвахте масово.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/2/16 18:17

    Браво Мюмюн,всички младежи са с тебе!Успех на новото ръководство!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/2/16 19:42

    Честито нa новото ръководство, aко някой е зaпознaт дa пише зa състaвa, кои сa.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/2/16 20:21

    Много омекнаха от централата, нека се поучат и общинские ръководства, а не да размахват пръст.Да не си мислят,че ще бъдат вечно привилегировани.Ще им се види един ден и натях сметката и ще им се потърси отговорнот.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/2/16 20:32

    Ако наистина има ЦОБ на ДПС и ако има съпредседатели този който излезе и взе гласа на посочения от ЦС на ДПС с натиски заплаха то следва същия този ДС ченгето трябва да бъде изхвърлен от яслата вън ченге мръсен

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/2/16 06:00

    Какви наказания от ДПС бе? Аллах ще ги накаже тия от дпс.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/2/16 13:41

    С тези нагли младоци ДПС върви към самоунищожение.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/2/16 16:01

    А ние послушните ще бъдем ли наказани ...от тук нататък как да изпълнявам партийните решения...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен28/2/16 21:51

    Че вие послушните сами се наказахте. В ДПС побеждават наглите, нахалните и безочливите. Изпълняващите партийните разпоредби духат супата. Това иска да каже Рушен Риза.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.