"ДПС е изчерпана и за тази партия започва обратното броене. Днес ние поставяме основите на една истинска либерална и патриотична партия", заяви пред учредителите на партия Демократи за отговорност, стабилност и толерантност (ДОСТ) Лютви Местан.
Доган разцепи ДПС и сведе пронатовската ни позиция до протурска като в същото време обслужи Русия, отбеляза още в словото си изгоненият от Движението момчилградчанин.
"Всеки сам си избира пътя. Те избраха пътя на разделението и конфронтацията. Ние сме били винаги за единството, за баланса и правенето на положителна политика в страната", това пък каза в Кърджали съпредседателят на ДПС Рушен Риза. Той припомни, че в България има 400 партии и 401-вата няма да може да разедини електората на Движението.
Както вече 24rodopi.com писа, Лютви Местан учредява ДОСТ в столицата, по същото време Рушен Риза участва в отчетно-изборната конференция на ДПС в Кърджали.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/16 14:21

    Za kakvo razdelenie ni govorish Rıza bey..Ta,nali vie rzdelihte patq na Mestan s partiqta.Teb,kato te uvolnqt ot rabota,ne si li tarsish druga?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/2/16 14:37

    Yazik dpseye koylerde cshileri koydunuz is basina ne yspsin okumus gencler tabiki yeni psrtiye gecfcek Sevat Ravenden cshiliyle her seyin basina o geciyo bunlsr ayilecek is basinda bi bakin mladejko dpd diyordun basta yetidmis ysslilar var devlet isinde olanlar elma idine gifiyo ve onlar neplaten yspip gidiyo vr onlarin id korunuyo bunu ysn fpdeliler o islere bakin onlar duzelmese kaybefersiniz halk ac six ceplerinizi dolduruyordunuz bize ne verdiniz

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/16 14:37

    ДОСТ ЩЕ УСПЕЕ, НО НЕ СЕГА И ВЕДНАГА, А В 22 ВЕК. АНАДЪНМУ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/2/16 15:08

    Рушен недей бъди сигурен,резултатите ще си кажат думата..Вали гърми 1/3 от гласовете ще отидат в новата партия

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/2/16 16:35

    Големи пророци,ние гласоподаватели ще решим,споко.Разбирам,че някои вече ги е страх.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/2/16 16:44

    Защо на жълт фон България, и защо само София на картата? Само едно населено място ли има булгардържава?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/2/16 18:08

    Колкото повече турски партии,толкова по добре.Сега да се създаде и партия ГОСТ и ЛОСТ,и МОСТ ,и ДОСТ ,и ДРОЗД и др тъпи турски партии.За кокала е всичко,за кокала ....... а народа да гласува и да умира от глад.Ако пък се и плюят и обиждат,само лидерите печелят.Най после поне ДПС ще трябва да положи някакви усилия в нашият град за да спечели избирателите си.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/2/16 19:36

    vie ot dps nikoga ne dadovte pit na mladejite po selata s izmami starite kmetove gi ostavixte da kradat zastoto i vie ste takiva kradlivo pleme depesarsko

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/2/16 19:39

    Ми едно е,16,44.България е София..........то затуй и ваш Местан е там.Що не дойде тука,откъдето е родом да учреди партията?Срам ли го е от нас,страх ли го е ..........

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/2/16 22:12

    Turskite komunisti sa razdeliha na dva pchelina...ot dve mesta iskat da blijat med...:-):-):-) do referenduma za majoritarni izbori v bg - posle idva tsar Kiro i romlianite na vlast!:-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/2/16 23:32

    О времена какво доживяхме.Г-н Местан се е изненадал от това ,че в превод ДОСТ на турски означава приятел.Лисичите му номера изкачат като гълъби от джобовете на илюзионист.Даже се е изненадал от жена си ,която се е облякла по европейската мода.Та това е недопустимо за ислямиската партия на вожда Ердоган.Лозунга-Всяка жена със забрадка или още по добре с фередже е символ верую на ДОСТ.Господа,на лъжата краката са къси и при бягане те се преплитат .Виртуоза на лъжата г-н Местан толкова вярва в думите си ,че в един момент льжата се превръща в истина...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/2/16 00:02

    Da jivei Ahmed,toy e tam kadeto e kacata s med!

    ОтговорИзтриване
  13. зафериус28/2/16 22:12

    зафериус е казал.
    АКО СЕ ПРИЕМАХА МОЛИТВИТЕ НА КУЧЕТАТА, ОТ НЕБЕТО ЩЯХА ДА ВЯЛЯТ КОКАЛИ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.