"Всеки ден деца и автомобили минават над „стената на смъртта". Така наричаме този строеж, който не е обезопасен.  Може би РДНСК трябва да погледне какво става под ОДЗ "Райна Княгиня", се казва в писмо до 24rodopi.com на жители на кърджалийския квартал „Възрожденци".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/2/16 14:22

    Какво се строи под Райна Княгиня??? ДАФАК Нито има път, нито има някаква инфраструктура. е*ахте майката на хубавия квартал

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/16 19:46

    Вечер там не е осветено..мрежата е поставена нескопосано и е въпрос на време някой да пострада

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/2/16 20:01

    Дори на предоставените снимки се вижда, че обектът е заграден, би било редно да се поясни какво се има в предвид под "обезопасен" в статията. Също така по споменатият път (който е и със задънен край) не се движат МПС-та. Май се търси несъществуваща сензация, или още по-лошо - преднамерено злепоставяне :)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/2/16 21:54

    Анонимен
    9/2/16 20:01

    Сензацията ще е когато някой падне и се претрепе. Оградата е от арматурно желязо 10 милиметра на които е прикрепена тънка мрежа която в никакъв случай няма да помогне при евентуално падане. Още уточнения - арматурата е забита в калта точно там където свършва бетонния път и започва отвесния изкоп. По задънения път хората с автомобилите си водят децата си в яслите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/2/16 08:55

    Товароспособността на два пръта арматурно желязо,забити на 35-40см. в земята, свързани помежду си с каквото и да е било ограда, надвишава неколкократно теглото на двама-трима възрастни мъже, а пък за деца няма смисъл да се говори даже. При евентуално падане, силата се поема от цялата ограда, а не от един специфичен регион. А пък тънката мрежа, която споменахте, мисля че се вижда, че е телена. Заграждението си отговаря на всички изисквания, а пък ако Вие мислите, че разбирате повече, може да я тествате един-два пъти ;)
    п.п Сензация също ще бъде ако утре примерно министърът на образованието удари един прав на премиера, но за съжаление, докато това не се случи, всичко това си остават клевети.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/2/16 10:34

    Анонимен
    10/2/16 08:55,
    Когато белята стане, файда ЙОК. Щом е толкова безопасно защо днес изпълнителя стоварва метални платна за да си загради изкопа? А що се отнася до оградата - арматурите са "забити" в пръстта която се свлича постоянно, освен това арматурата е на разстояние от по 2 метра, на места се е наклонила над изкопа което практички е липса на такава. Хубаво е когато някой иска да инвестира, да вземе да се стегне и да изпълнява всичките си ангажименти. Учудващо, от РДНСК никой не е дошъл още. Защо ли?
    И още една вметчица и тя е, че точно под терасите ни от днес има клозет. Скован от дъски, при това без врата. Чакаме да се стопли времето, че да замирише на Кристиян Диор.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/2/16 14:57

    Значи ако съм Ви разбрал правилно, изпълнителят се е заел да загради с допълнителни метални платна обекта? Браво за проявената инициатива, хубаво е да има и такива отговорни хора.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.