26-годишната Гергана Щерева от Кърджали е открила на спирка в Пловдив 182 лв., увити в касова бележка за безалкохолно, съобщава бТВ.
Гергана е от Кърджали, но често пътува. Парите открила, разхождайки се в Пловдив на 13 юни. Единственото, което видях преди това, е възрастен човек, който се качил в автобуса, казва момичето. Вместо да похарчи парите за себе си, Гергана решава да издири човека, който ги е загубил. И публикува случката в социалните мрежи.
Гергана се надява, че възрастният човек, който едва ли често сърфира в интернет, гледайки телевизия да научи, че парите му все пак са намерени. „Мисля, че тези 180 лева на мен не са ми толкова нужни, колкото на възрастния човека. Той беше може би е на 70-75 години, може би разчита на тях да изкара целия месец. Аз съм млад човек и мога да ги изкарам за няколко дни”, казва младата жена.
Надеждата на Гергана е възрастният мъж да се свърже с нея. И тъй като рискът собствениците да се окажат повече от един е реален, за да е сигурна, че парите ще отидат в правилния човек, тя не споделя мястото, където е намерила банкнотите.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/16 11:21

    BRAVO GERI !!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/16 16:54

    Браво на Гери и нейните родители, които са направили най-доброто за нейното възпитание.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/16 20:38

    Sapka ti svalqm gyolyom! Da si jiva i zdrava i Gospod zdrave da dava na tebe i semestvoto ti!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.