Прогресиращо увеличаващ се трафик със затопляне на времето се наблюдава на ГКПП "Маказа - Нимфея" от началото на годината, съобщи областният управител на Кърджали Илия Илиев, цитиран от БТА. Той посочи, че само за двадесет дни от юни през него са преминали над 40 000 автомобила и повече от 140 000 души, част от които от трети страни, извън ЕС. Спрямо предходните месеци това е между 20 000 и 40 000 преминали души повече. Изключение правят февруари, с по-малък пътникопоток и май - с по-голям. Причина са февруарските стачки на гръцките фермери и почивните дни около Великден, Гергьовден и 24 май. Само през май пунктът е бил предпочетен от близо 200 000 български и чужди граждани, а отчетеният трафик надхвърля 60 000 автомобила. Илиев посочи също, че ГКПП "Маказа - Нимфея" е предпочитан маршрут и по натовареност за лекотоварния трафик е на второ място в страната, след ГКПП - Кулата.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/6/16 10:02

    Еми направето като хората бе,направете скоростен път от магистралата до пункта. Сложете такси за шофиране по пътя, печатайте пари. Направете нещо за тая държава и за тези хора дето живеят в нея най после.А не само да ревете ,че няма пари за пенсии.Изкарайте ги, стига само сте хранили мангалите за да ви избират а всичко друго да бяга в чужбина и да умира,все ви е тая.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/6/16 10:36

    Областния,не си сложен само да броиш колите,ами да решаваш проблемите!Околовръстно няма,на Маказа вече е ад!Пътя откъм България вече се руши!Колко време ви трябва за да решите поне един проблем!Ама ние сме си виновни,защото ви търпим!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Ако някой види инж Илиев да продава царевица на плажа на Фанари ,да му каже че си е забравил солта в колата ми

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/6/16 15:11

    Сега му е времето Илиев да искаш пари за околовръстното.Ние го знаем това дето го казваш, ама докарай Бойко и Лилито да чуем какво ще кажат.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.