Автобус с 15 деца закъса на пътя Перперек-Миладиново-Сестринско тази сутрин, съобщи за 24rodopi.com кметът на Миладиново Фехим Мустафа. Пътят е бил почистен с трактор около 7,30 часа в сряда, но снеговалежът отново го е направил непроходим.
„Децата бяха извозени с високопроходима техника обратно към домовете им. В момента чакаме техника, която да изтегли автобуса”, посочи кметът.
24rodopi.com
На снимката: Автобус с 25 ученици пропадна в канавка вчера край село Чуково
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/1/17 11:27

    Предишната публикация.
    Кой казва истината.
    Областния ли лъже или Народът.
    ................................................
    След всички сигнали от граждани? Областна администрация: Няма затворени пътища, всички са проходими!
    сряда, януари 184коментара


    Няма затворени пътища в Кърджалийско, въпреки възобновилия се снеговалеж, обявиха от Областна администрация.
    Всички участъци от републиканската и общинската пътна мрежа са проходими при зимни условия. На територията на цялата област е въведено ограничение за движение на товарни автомобили над 12 тона. Няма населени места без ток или вода. Повечето микроязовири са празни или с минимален запълнен обем.
    По данни на хидрометеорологията към 10 часа в сряда най-висока е била снежната покривка в Кирково – 35 см. В Ардино е 33. Най-слабо е валяло в Момчилград – там натрупания сняг е едва 7 см.
    24rodopi.com
    На снимката: Снегорин влезе в канавка край Белите брези заради лек автомобил тази сутрин. Водачът на леката кола не овладял возилото, което закъсало и блокирало пътя от Кърджали до Ардино. Автомобилът попречил на движението на снегорина, който за да избегне челен удар, свил рязко вдясно и се обърнал в крайпътна канавка.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/1/17 11:27

    В същия участък снощи е закъсал автобус на фирма Теклас с работници, при подаден сигнал за непочистен път било е отговорено че този участък не е приоритетен. Работниците са изкарали нощта пред магазина в село Кокиче.Интересно, след като този участък не е приоритетен за снегопочистващата фирма - защо жителите от този район плащат за винетки. Къде е Лиляна Павлова да види тези красоти.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/1/17 11:30

    egati firmite koito chistat

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/1/17 11:33

    Ха-ха-ха, "Всички пътища са проходими", изявление познайте от кого

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/1/17 12:53

    Всички пътища са проходими за добре оборудван със зимни гуми автомобил. Тази седмица съм навъртял 2000 километра по пътя и никъде не съм имал проблем, бус със зимни гуми ! А иначе ми е писнало от БМВ с летни гуми по пътя и от ученически автобуси с толкова изтъркани гуми,че изобщо не се вижда каква им е шарката...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/1/17 14:20

    към 12:53 Ти правиш ли разлика между автобус и микробус?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/1/17 22:07

    Към 12:53 Ти изобщо използваш ли онова, което се намира в черепа ти, тъй наречения ти мозък? Пробвай се да те видим по същия път щом си толкова отворен и разбирач от коли и бусове и гуми даже. Само че се запаси със скиорски комплект,да се попързаляш,като закъсаш някъде и гледай да не се приземиш на върха на някое борче...тогава ще усетиш тръпката пич

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/1/17 23:46

    I kakvo?
    Postroiha li si iglu-hotel za spane?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.