Чернооченската организация на ДПС за пореден път спази традицията първа да стартира едномесечната предизборна кампания на Движението за права и свободи в област Кърджали.
Днес от 14,00 часа в препълнения салон на читалището в общинския център започна предизборната кампания на ДПС за парламентарните избори на 26 март 2017 година.
На откриването присъстваха 7-те кандидат-депутатите от кърджалийската листа. Кандидатите Адлен Шевкед, Ерол Мехмед, Альоша Синабов, Байрам Байрам, Сейфи Мехмедали, Ахмед Моллахасан и Валентина Димитрова бяха посрещнати с бурни аплодисменти в залата.
Сред многобройните присъстващи бяха областният лидер на ДПС Изет Шабан, общинският председател на ДПС Бедрие Газиюмер, кметът на Община Черноочене Айдън Осман, кметове на населените места, общински съветници от Движението, членове и симпатизанти от района.
Стартът на кампанията беше даден от общинския председател на ДПС Бедрие Газиюмер. Тя информира присъстващите, че до 26 март предстоят срещи с жителите на всички населени места.
Изказалите се кандидат-депутати наблегнаха на това, че е важно народните представители да са „в час" с проблемите на хората, за да могат да се намерят и правилните им решения.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман призова всички към мобилизация и висок изборен резултат.
Областният лидер на Движението Изет Шабан заяви, че целта на ДПС в региона е да подобри резултатите от миналите парламентарни избори.
Официално кампанията за областта ще стартира в неделя от 14.00 часа в театъра на Кърджали. Очаква се събитието да бъде уважено от целия партиен елит, начело с лидера Мустафа Карадайъ.
Исмет ИСМАИЛ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/2/17 17:14

    Слезте при народа и вижте истинската действителност на бедния народ който се бори за оцеляването си от днеска за утре.....Вие сте лесни, високи заплати,комисионииии. ...Слезте Слезте при народа и не по модела на асвалтовия отбор да комуникирате по фейсбук и други социални мрежи

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/2/17 18:29

    Patriota Slavi Binev kade eee?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/2/17 19:08

    Na snimkata vijdam mnogo hora, koito trqbva da sa na rabotnite si mesta po princip. Vroqtno vsichki sa si vzeli otpusk za izborite. Nema losho.

    ОтговорИзтриване
  4. Yadosaniqt djo24/2/17 21:27

    Vreme e da vi nakaje naroda.podigravate se sas Slavi Binev toy kakva rabota ima v nasata partiq pitamve gospoda kandidat deputati?!!!!!nqkoy ot vas mojali da popita Dogan? Ne razbirase😶nqma da glasuvam vece za vas.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/2/17 00:58

    Тази на 3 то място в листата от коя партия е, че не я познавам.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/2/17 10:05

    Zashto dobavihte v listata dvama ot Ataka? Sega kak shte iskate ot Turcite da glasuvat za Dps?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/2/17 12:40

    Атакиста Камен Петков ще бъде ли там ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/2/17 13:42

    До 19.08 От регистрацията им кандидатите са в платен или в неплатен служебен отпуск- цитат от Изборен кодекс чл 161

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/2/17 13:54

    Кой малобмен измисли тази листа?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/2/17 15:40

    Админа, недей ми пуска коментарите, много се радвам за твоето твърдо мнение и страна на върл комунист, но не забравяй, реката си сменя коритото поне на 30 години веднъж...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.