„Най-много номинации за кандидат-депутатската листа на ДОСТ в Кърджалийско има Лютви Местан, следван от Мехмед Ходжа. Категорично това са хората, които трябва да бъдат №1 и №2 в листата, такава е волята на всичките ни партийни структури. Трети по брой номинации е Ергюн Бекир от Джебел, следван от Исмаил Кьосеюмер от Момчилград, а на пето място е Шабанали Ахмед от Черноочене. Последният обаче настоява националното ръководство да не се съобразява с номинациите и да го постави на второ място. Изпълнителният съвет трябва да спази правилата и да се съобрази с волята на актива, иначе на изборите ще има наказателен вот срещу листата на ДОСТ и НПСД“, заявиха в редакцията на 24rodopi.com местни активисти на партията на Лютви Местан, като двама от тях са в Националния съвет.
Любимец на местните съвети на ДОСТ се явява Мехмед Ходжа, но пък Шабанали Ахмед подчертавал, че основно той работи в Турция и той организира автобусите с изселници.
Както вече 24rodopi.com писа, Местан ще води листата на партията си в Кърджали, но второто място по всяка вероятност ще бъде отстъпено на партията на Касим Дал – НПСД, и то ще бъде заето от бивш общински кмет.
24rodopi.com
На снимката: Ще седне ли Шабанали Ахмед между председателя Лютви Местан и най-одобряваният достаджия Мехмед Ходжа? Активът в Кърджали не иска това да се случи
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.