Листата на Реформаторски блок - Глас народен в Кърджали е от 10 човека, съобщи водачът на коалицията Денислав Генчев. Според думите му в листата влизат хора с опит в местната власт, представители на бизнеса, IT сектора.
Генчев посочи, че част от нея са общинските съветници от РБ Стоян Георгиев от Кърджали и Нюргюн Мехмед от Момчилград, както и млади хора като Десислава Нейчева, Михаела Димитрова и Дарина Павлова, които ще "влеят" свежест в политиката и заместник-председателят на БЗНС Пламен Кръстев.
24rodopi.com 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/2/17 09:29

    Реформаторски блок все още има ли? Те вече си изпяха песента.
    Те не се ли обединиха с ГЕРБ, че тя бяха съгласни с всичко което казва ГЕРБ, бяха патерица на ГЕРБ.Така, че няма смисъл, никаква полза не видя Кърджали от тях.Хора без собствено аз.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/2/17 13:55

    Какви млади и красиви? По - скоро тъпи и нагли!Чудят се откъде да намерят хора за листите и неграмотниците, които не могат да разберат къде се намират им се съгласяват. Пази боже...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/2/17 14:03

    Ами има, да. Може би трябва да си припомните кой беше последният министър на образованието в България. Бражо младежи, активизирайте се..стига вече ДПС. Градът не бил видял нищо...ами докъто само знаете да казвате, че няма смисъл от това и онова, няма и да види. Чоплете семки пред блока и мрънкайте та да видим какво че се промени.
    Аз се радвам, нека се развиват Реформаторите в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/2/17 22:07

    До 14:03 Какво като беше Министър на образованието Миглена Кунева от реформаторския блок през цялото време спеше, Шефовете на Регионалните Инспекторати кадруваха яко в училищата в полза на ГЕРБ, тя правеше, че не знае не чува и оглушки, защо? -Само, само тя да е добре и да е Министър.Кажете вие бе реформатори колко директора назначихте или имате в Кърджалийска област? Да ви помогна ли - Нула "0" .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.